Ухвала
від 10.04.2024 по справі 357/769/24
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Справа № 357/769/24

Провадження № 2/357/1459/24

У Х В А Л А

10 квітня 2024 року Білоцерківський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого Ярмола О. Я.

при секретарі Пустовій Ю. В.,

розглянувши клопотання представника Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» Малик Галини Олександрівни про витребування доказів, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Білоцерківського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» до ОСОБА_1 про стягнення суми боргу.

Ухвалою судді від 01.02.2024 року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито провадження у справі за правилами спрощеного провадження, призначено справу до розгляду.

10.04.2024 року на електронну адресу суду від представника позивача ОСОБА_2 надійшло клопотання про витребування з Білоцерківського відділу ДРАЦС у Білоцерківському районі ЦМУ МЮ (м.Київ) актового запису про народження ОСОБА_3 , в підтвердження того, що відповідач ОСОБА_1 являється законним представником, тобто батьком, власника квартири АДРЕСА_1 .

Відповідно до ст. 76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Згідно до ч.ч. 1,3 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

А тому, з метою повного, всебічного та об`єктивного судового розгляду справи, суд вважає за необхідне витребувати від Білоцерківського відділу ДРАЦС у Білоцерківському районі ЦМУ МЮ (м.Київ) витяг з актового запису про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Витребувати від Білоцерківського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Білоцерківському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) (вулиця Ярослава Мудрого, буд.22, м.Біла Церква, Київська область, 09117) витяг з актового запису про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. Я. Ярмола

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118281970
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування доказів

Судовий реєстр по справі —357/769/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Ярмола О. Я.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Ярмола О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні