Ухвала
від 11.04.2024 по справі 377/216/24
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХ ВА ЛА

Справа №377/216/24

Провадження №2/377/173/24

11 квітня 2024 року Славутицький міський суд Київської області у складі головуючої- судді Бабич Н.С., за участю секретаря судового засідання Пскової А.І., за відсутності учасників справи, розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в місті місті Славутичі в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Онлайн Фінанс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватний виконавець виконавчого округу Київської області Голяченко Іван Петрович, приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головкіна Яна Вікторівна про визнання виконавчих написів нотаріусів такими, що не підлягають виконанню,

У С Т А Н О В И В:

13 березня 2024 року через систему «Електронний суд» позивач звернувся до суду з позовною заявою, в якій, посилаючись на статті 87, 88 Закону України «Про нотаріат», просить:

- визнати таким, що не підлягає виконанню, виконавчий напис, вчинений 17 травня 2021 року приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О.В., зареєстрований в реєстрі за № 12553, про стягнення з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Онлайн Фінанс» заборгованості у розмірі 24984,60 гривні;

- визнати таким, що не підлягає виконанню, виконавчий напис, вчинений 26 березня 2021 року приватним нотаріусом Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головкіною Я.В., зареєстрований в реєстрі за №39364, про стягнення з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Онлайн Фінанс» заборгованості у розмірі 4 832,62 гривні.

Ухвалою судді від 18 березня 2024року прийнято позовну заяву до розгляду,відкрито провадженняу справі,визначено розглядсправи впорядку загальногопозовного провадженнята призначенопідготовче засіданняна 11 квітня 2024року.

Позивач у призначене підготовче засідання не прибув, про дату, час і місце якого повідомлений належним чином через електронний кабінет, про що свідчить довідка про доставку електронного документу. У поданому до суду клопотанні просив розглянути справу за його відсутності, позовні вимоги підтримав та просив задовольнити, проти винесення заочного рішення не заперечував.

Відповідач свого представника у призначене підготовче засідання не направив, про дату, час і місце підготовчого засідання повідомлений належним чином через електронний кабінет, про що свідчить довідка про доставку електронного документу. Про причини неявки його представника суду не повідомив. Заяв і клопотань від представника відповідача до суду не надходило.

Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Голяченко Іван Петрович у призначене підготовче засідання не прибув, про дату, час і місце якого повідомлений належним чином за адресою місцезнаходження, про що свідчить рекомендоване повідомлення про вручення йому поштового відправлення за трек-номером 0600900877940.

Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна та приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головкіна Яна Вікторівна у призначене підготовче засідання не прибули, і у суда відсутні відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце підготовчого засідання.

Відповідно до частини другої статті 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. З огляду на викладене, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Згідно з частиною 1 статті 198 ЦПК України підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, визначених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

За правилом пункту 2 частини 2 статті 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні у зв`язку з неявкою в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце підготовчого засідання.

За таких обставин, беручи до уваги, що треті особи приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна та приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головкіна Яна Вікторівна не прибули в підготовче засідання та в суда відсутні відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце підготовчого засідання, то необхідно відкласти підготовче засідання.

Керуючись статтями 199, 223 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Відкласти підготовче засідання на 23 квітня 2024 року о 10 годині 30 хвилин, яке відбудеться у залі №1 Славутицького міського суду Київської області.

У підготовче засідання викликати позивача, представника відповідача, третю особу приватного виконавця виконавчого округу Київської області Голяченка Івана Петровича, а також третіх осіб приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олену Василівну та приватного нотаріуса Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головкіну Яну Вікторівну в порядку, передбаченому частиною 11 статті 128 ЦПК України.

Копію ухвали надіслати учасникам справи до відома.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023.

Ухвала не може бути оскаржена і набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала підписана 11 квітня 2024 року.

Суддя Н. С. Бабич

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118282343
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —377/216/24

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Бабич Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні