Ухвала
від 11.04.2024 по справі 550/149/24
ЧУТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 550/149/24

Провадження № 2/550/110/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 квітня 2024 року смт Чутове

Чутівський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Хоменка Д.Є.,

за участю секретаря судового засідання Мухартової Р.О.,

представника позивача прокурора Пластуна С.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт. Чутове цивільну справу за позовом Диканської окружної прокуратури Полтавської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати функції держави у спірних правовідносинах Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до ОСОБА_1 , третя особа: СТОВ «Говтва» про конфіскацію земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Чутівського районного суду Полтавської області перебуває цивільна справа за позовом Диканської окружної прокуратури Полтавської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати функції держави у спірних правовідносинах Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до ОСОБА_1 , третя особа: СТОВ «Говтва» про конфіскацію земельної ділянки.

Ухвалою суду від 19 лютого 2024 року відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача ОСОБА_2 у підготовчому судовому засіданні проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду не заперечував.

Представник позивача ГУ Держгеокадастру у Полтавській області, в судове засідання не з`явився, наддав заяву про розгляд справи за його відсутності.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином шляхом опублікування оголошення про виклик відповідача на офіційному веб-сайті судової влади України на сторінці Чутівського районного суду Полтавської області відповідно до приписів ч. 11 ст. 128 ЦПК України.

Представник третьої особи у підготовче судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без його участі.

Згідно з п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України,за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення даної цивільної справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.197,200,223,240,258,260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справіза позовом Диканської окружної прокуратури Полтавської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати функції держави у спірних правовідносинах Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до ОСОБА_1 , третя особа: СТОВ «Говтва» про конфіскацію земельної ділянки, та призначити справу до судового розгляду по сутіна 09травня 2024року о10годині 00хвилин в приміщенні Чутівського районного суду Полтавської області за адресою смт. Чутове Полтавської області, вул. Набережна, 15.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Д.Є. Хоменко

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118283076
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —550/149/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Чутівський районний суд Полтавської області

Хоменко Д. Є.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Чутівський районний суд Полтавської області

Хоменко Д. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні