Ухвала
від 11.04.2024 по справі 569/5325/24
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/5325/24

УХВАЛА

11 квітня 2024 року

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Харечка С.П.

при секретарі Литвиненко В.М.,

з участю представника позивача адвоката Волошина І.В.,

представника відповідача ОСОБА_1 ,

розглянувши в судовому засіданні в м.Рівне цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради про встановлення факту постійного проживання,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Рівненського міського суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради про встановлення факту постійного проживання.

Представником позивача в судовому засіданні заявлено усне клопотання про залучення до участі в справі третьої особи Рівненської філії ТОВ «Керуюча компанія «Будсервіс».

Представник відповідача в судовому засіданні не заперечувала щодо залучення до участі у справі третьої особи.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обв`язки щодо однієї із сторін.

На підставі викладено, суд приходить до висновку про задоволення клопотання про залучення в якості третьої особи Рівненської філії Товариства з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Будсервіс», оскільки рішення у справі може вплинути на їхні права або обв`язки.

Керуючись ст. ст.53, 54 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_2 до Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради про встановлення факту постійного проживання, в якості третьої особи Рівненську філію Товариства з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Будсервіс», (адреса: 33024, м. Рівне, вул. Вербова, будинок 20).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала остаточна і не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Харечко С.П.

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118283258
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту постійного проживання

Судовий реєстр по справі —569/5325/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Харечко С. П.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Харечко С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні