Ухвала
від 10.04.2024 по справі 753/4090/24
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/4090/24

провадження № 2/753/4395/24

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

без самостійних вимог

"10" квітня 2024 р. Дарницький районний суд м. Києва у складі: головуючого судді Котвицького В.Л., за участю секретаря судового засідання Овчар В.О., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду у місті Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Київської міської ради, Департамента містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), третя особа: Дарницька районна у місті Києві державна адміністрація, про зміну адреси об`єкту нерухомого майна у зв`язку із прийняттям спадщини, -

В С Т А Н О В И В:

У лютому 2024 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Київської міської ради, Департамента містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), третя особа: Дарницька районна у місті Києві державна адміністрація, про зміну адреси об`єкту нерухомого майна у зв`язку із прийняттям спадщини.

Під час підготовчого засідання суду стало відомо, що згідно з відомостями Державного реєстру речових прав на нерухоме майно будинок за адресою: АДРЕСА_1 , належить на праві власності ОСОБА_3 , а тому рішення у вказаній справі може вплинути на його права та обов`язки.

У зв`язку з викладеним, суд за власною ініціативою поставив на обговорення питання про залучення до участі у якості третьої особи без самостійних вимог - ОСОБА_3

У судовому засіданні представник позивача та представник відповідача 1 не заперечували проти залучення третьої особи.

Інші учасники процесу у судове засідання не з`явились.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 51, 53, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Київської міської ради, Департамента містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), третя особа: Дарницька районна у місті Києві державна адміністрація, про зміну адреси об`єкту нерухомого майна у зв`язку із прийняттям спадщини,

- в якості третьої особи без самостійних вимог - ОСОБА_3 .

Продовжити розгляд справи за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання з повідомленням (викликом) сторін на 09 травня 2024 року о 11.00 год. у приміщенні Дарницького районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. О.Кошиця, 5-А, під головуванням судді Котвицького В.Л.

Зобов`язати позивача та відповідача надати третій особі копії позовної заяви та відзиву.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову або відзиву у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали, а також протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали подати заяви з процесуальних питань, передбачені ст. ст. 182, 183 ЦПК України.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є правом учасників справи. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає .

Суддя В.Л. Котвицький

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118284394
СудочинствоЦивільне
Сутьзміну адреси об`єкту нерухомого майна у зв`язку із прийняттям спадщини

Судовий реєстр по справі —753/4090/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Котвицький В. Л.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Котвицький В. Л.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Котвицький В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні