Ухвала
від 09.04.2024 по справі 947/27/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОДЕСИ


Справа № 947/27/24

Провадження № 2/947/1419/24

УХВАЛА

09.04.2024

Київський районний суд м. Одеси в складі:

головуючого судді Петренка В.С.

за участю секретаря Торгонської В.М.,

розглянувши у судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження клопотання представника відповідача Головного управління Національної поліції в Одеській області Рудь Вікторії Вікторівни про об`єднання цивільних справ за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Київського районного суду м. Одеси перебувають цивільні справи №947/27/24 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди, та №947/4913/24 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди.

27.03.2024 року від представника відповідача Головного управління Національної поліції в Одеській області Рудь Вікторії Вікторівни до канцелярії суду надійшло клопотання про об`єднання в одне провадження вищезазначених цивільних справ.

При цьому, представником відповідача Головного управління Національної поліції в Одеській області Рудь Вікторією Вікторівною було надано копію ухвали судді Київського районного суду м. Одеси Гниличенко М.В. від 04.03.2024 року про відкриття провадження у цивільній справі №947/4913/24 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди.

Сторони про час та місце судового засідання повідомлені належним чином, у судове засідання 09.04.2024 року не з`явились.

Відповідно доч.1та ч.2ст.188ЦПК Українив однійпозовній заявіможе бутиоб`єднано декількавимог,пов`язаних міжсобою підставоювиникнення абоподаними доказами,основні тапохідні позовнівимоги. Похідноюпозовною вимогоює вимога,задоволення якоїзалежить відзадоволення іншоїпозовної вимоги(основноївимоги). Судз урахуваннямположень частинипершої цієїстатті можеза клопотаннямучасника справиабо звласної ініціативиоб`єднати водне провадженнядекілька справза позовами: одногой тогосамого позивачадо одногой тогосамого відповідача; одного йтого самогопозивача дорізних відповідачів; різних позивачів до одного й того самого відповідача.

Згідно ч. 8ст. 188 ЦПК України, справи, що перебувають у провадженні суду, в разі об`єднання їх в одне провадження передаються на розгляд судді, який раніше за інших суддів відкрив провадження у справі.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що позовні вимоги у даній цивільній справі за №947/27/24 та у справі №947/4913/24за позовом ОСОБА_1 доГоловного управлінняНаціональної поліціїв Одеськійобласті,Головного управлінняНаціональної поліціїв Одеськійобласті,Головного управлінняДержавної Казначейськоїслужби Українив Одеськійобласті провідшкодування моральноїшкоди є ідентичними, той самий предмет позову, учасниками справи є одні й ті самі сторони тому позови підлягають розгляду в одному провадженні.

Відповідно дост. 188 ч. 7 ЦПК Українипро об`єднання справ в одне провадження, роз`єднання позовних вимог, про відмову в об`єднанні справ в одне провадження, роз`єднанні позовних вимог суд постановляє ухвалу.

Враховуючи вищезазначене, суд вважає за необхідне клопотання представника відповідача Головного управління Національної поліції в Одеській області Рудь Вікторії Вікторівни про об`єднання цивільних справ задовольнити, та об`єднати ці справи і розглядати їх в одному провадженні.

Керуючись ст. 188 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача Головного управління Національної поліції в Одеській області Рудь Вікторії Вікторівни про об`єднання цивільних справ задовольнити.

Об`єднати цивільну справу № 947/27/24 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди, та цивільну справу № 947/4913/24 за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної Казначейської служби України в Одеській області про відшкодування моральної шкоди, розглядати їх в одному провадженні, присвоїти об`єднаній цивільній справі № 947/27/24.

Ухвала набирає законної сили в момент її підписання суддею.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Петренко В. С.

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118285922
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —947/27/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні