Судовий наказ
від 11.04.2024 по справі 205/6569/23
САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 205/6569/23

Провадження № 2/206/114/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

11.04.2024 Самарський районний суд м. Дніпропетровська в

складі:

головуючої-судді Плінської А.В.

при секретарі Крижко О.А.

з участю позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

представника третьої особи ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Дніпрі справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Адміністрація Новокодацького району Дніпропетровської міської ради, Орган опікита піклуванняЛівобережної адміністраціїДніпровської міськоїради про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми та визначення способу участі у вихованні, спілкуванні з малолітніми дітьми,

встановив:

Ухвалою Самарського районного суду м. Дніпропетровська від 04.10.2023 року у зазначеній справі було відкрито провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

У підготовчому засіданні позивач вимоги позову підтримав, не заперечував проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відповідача та представник третьої особи - Органу опікита піклуванняЛівобережної адміністраціїДніпровської міськоїради, не заперечували проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Представник третьої особи - Адміністрації Новокодацького району Дніпропетровської міської ради в судове засідання не з`явився, про час та місце слухання справи повідомлялись.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбаченіст.197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Адміністрація Новокодацького району Дніпропетровської міської ради, Орган опікита піклуванняЛівобережної адміністраціїДніпровської міськоїради про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми та визначення способу участі у вихованні, спілкуванні з малолітніми дітьми, призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Самарського районного суду м. Дніпропетровська ( м. Дніпро, вул. Електрична, 1а, каб. 216 ) на 24 квітня 2024 року о 16 год. 20 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: А.В. Плінська

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287186
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —205/6569/23

Судовий наказ від 11.04.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Плінська А. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Плінська А. В.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Плінська А. В.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Федотова В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні