Ухвала
від 11.04.2024 по справі 127/8338/24
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/8338/24

УХВАЛА

11 квітня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І., отримавши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Вінницької міської ради, Деснянська селищна рада Вінницького району, про встановлення факту, що має юридичне значення, -

в с т а н о в и в:

Заява ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Вінницької міської ради, Деснянська селищна рада Вінницького району, про встановлення факту, що має юридичне значення, надійшла до Вінницького районного суду Вінницької області з Вінницького міського суду Вінницької області відповідно до ухвали від 13.03.2024 за підсудністю.

Вважаю, що дану заяву слід прийняти до свого провадження.

Заява подана із додержанням вимог, викладених у ст. ст. 315 - 318 ЦПК України, підсудна Вінницькому районному суду Вінницької області, підстави для повернення заяви, передбачені ч. 2, ч. 4ст. 185 ЦПК України, не встановлені.

Відповідно до ч. ч. 1, 2 ст.187 ЦПК України, вважаю за необхідне призначити справу до судового розгляду в залі судових засідань № 1 Вінницького районного судубез проведення попереднього судового засідання, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись ст. ст. 185, 187, 260 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Заяву ОСОБА_1 ,заінтересована особа:Виконавчий комітетВінницької міськоїради,Деснянська селищна радаВінницького району,про встановленняфакту,що маєюридичне значення - прийняти до провадження судді Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І.

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Вінницької міської ради, Деснянська селищна рада Вінницького району, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження на30.05.2024 на 10 год. 00 хв.у залі судових засідань № 1 Вінницького районного суду, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбаченост. 62 ЦПК України.

Копію ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі. Одночасно, з копією ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному вебпорталі «Судова влада України» за веб - адресою: http://vnr.vn.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Оксана БОНДАРЕНКО

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287492
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —127/8338/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Ан О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні