Ухвала
від 11.04.2024 по справі 350/620/24
РОЖНЯТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 350/620/24

Номер провадження 2/350/273/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду за правилами спрощеного позовного провадження

11 квітня 2024 року селище Рожнятів

Суддя Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області Сокирко Л.М., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЗНЕС ПОЗИКА» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

в с т а н о в и л а :

10 квітня 2024 року Товариство з обмеженою відповідальності «БІЗНЕС ПОЗИКА» в особі свого представника звернулося до суду із позовом до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Справа підсудна Рожнятівському районному суду Івано-Франківської області.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення позовної заяви без руху або повернення з підстав, предбачених статтями 185-186 Цивільного процесуального кодексу України немає.

Вважаю за можливе, у відповідності до вимог статтей 187, 274, 276-279 Цивільного процесуального кодексу України, прийняти позовну заяву до розгляду, відкрити провадження у справі та призначити розгляд у порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись статтями 187, 274-279 Цивільного процесуального кодексу України,

п о с т а н о в и л а :

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЗНЕС ПОЗИКА» (місцезнаходження: 01133, місто Київ, Лесі Українки, 26, офіс 411) до ОСОБА_1 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ) про стягнення заборгованості за кредитним договором, прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі та проводити розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження із викликом сторін.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні з викликом сторін на 9 травня 2024 року о 09 год. 30 хв. у приміщенні Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області (зала судових засідань № 2) за адресою: Івано-Франківська область Калуський район селище Рожнятів, вулиця Шкільна, 15.

Учасникам справи надіслати копію дійсної ухвали (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачу надійслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

У відповідності до статті 278 Цивільного процесуального кодексу України роз`яснити,що відзивна позовнузаяву подається протягом15днів із днявручення ухвали провідкриття провадженняу справі.Позивач маєправо податидо суду відповідьна відзив,а відповідачувстановити п`ятиденнийстрок здня отриманнявідповіді навідзив дляподання заперечення,копія якогоодночасно зподанням досуду повиннабути надісланаіншим учасникамсправи.

Позивач має право відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Роз`яснитиучасникам справи,що порядок подання та витребування доказів, передбаченостаттями 83-84 Цивільного процесуального кодексу України, забезпечення доказів - 116-119 Цивільного процесуального кодексу України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі тощо. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судовоївладиУкраїнивмережіІнтернетза посиланнямнавеб-сторінку: https://rg.if.court.gov.ua/sud0913.

Ухвала може бути оскаржена лише у частині щодо порушення правил підсудності потягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали до Івано-Франківського апеляційного суду, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сокирко Л.М.

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287588
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за кредитним договором

Судовий реєстр по справі —350/620/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Сокирко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні