Ухвала
від 11.04.2024 по справі 389/2919/22
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11.04.2024

ЄУН 389/2919/22

Провадження №2/389/602/22

У Х В А Л А

11 квітня 2024 року Знам`янський міськрайонний суд

Кіровоградської області

у складі : головуючого судді - Українського В.В.,

за участю секретаря судового засідання - Гой І.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні залу суду в місті Знам`янка Кіровоградської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Знам`янського водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: виконавчий комітет Знам`янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про визнання безпідставним нарахування боргу, зобов`язання списати борг в порядку захисту прав споживачів,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Знам`янського водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград», про визнання безпідставним нарахування боргу, зобов`язання списати борг в порядку захисту прав споживачів.

Представником позивача адвокатом Юхименко Н.В. 11.04.2024 подано суду письмове клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Каштановий», оскільки після отримання додаткових документів від відповідача нею з`ясовано, що рішення у даній справі може вплинути на права та обов`язки вказаного ОСББ, в тому числі і щодо права власності на приміщення.

Сторони та третя особа у підготовче засідання не з`явилися, хоча про дату, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки не повідомили.

Відповідно до ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Суд, дослідивши матеріали справи та клопотання представника позивача, вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Каштановий», так як рішення у справі може вплинути на їх права або обов`язки.

На підставі викладеного та керуючись ст.53, 258-261 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Залучити до участі у даній справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Каштановий», місцезнаходження: вул.Михайла Грушевського,20, м.Знам`янка Кропивницького району Кіровоградської області, 27400.

Залученій третій особі направити копію позовної заяви та відзиву на позов, повідомити про час, дату і місце розгляду справи.

Роз`яснити, що у відповідності до ст.181, 192 ЦПК України третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, у строк п`ятнадцять днів з дня отримання даної ухвали має право подати пояснення щодо позову та щодо відзиву. Копії пояснень та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Український

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287728
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання безпідставним нарахування боргу, зобов`язання списати борг в порядку захисту прав споживачів

Судовий реєстр по справі —389/2919/22

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Савельєва О. В.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

Ухвала від 19.12.2022

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні