Ухвала
від 11.04.2024 по справі 136/721/24
ЛИПОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 136/721/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 квітня 2024 року м. Липовець

Суддя Липовецького районного суду Вінницької області Шпортун С.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Головного управління національної поліції у Хмельницькій області (вул. Зарічанська, 7, м. Хмельницький, Хмельницький р-н, Хмельницька обл.), Старший інспектор ВБДР управління патрульної поліції в Хмельницькій області, старший лейтенант поліції Назар Андрій Федорович (вул. Коцюбинського, 35/2, Хмельницький р-н, Хмельницька обл.) про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із вищевказаним позовом до відповідача.

Судом встановлено, що позов подано особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність з дотриманням правил підсудності та її належить розглядати за правилами адміністративного судочинства.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст.160-161,171 КАС України.

Приймаючи до уваги те, що немає підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених КАС України, суд вважає за доцільне відкрити провадження у даній справі.

На підставі ст. 257 КАС України, суд дійшов висновку, що розгляд справи слід здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

З метою з`ясування всіх обставин у справі, відповідно до ч. 4 ст. 9 КАС України, суд вважає за необхідне витребувати у позивача оригінал оскаржуваної постанови, а у відповідача матеріали справи про адміністративне правопорушення, у якій позивач оскаржує рішення.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 9, 160-161, 171, 248, 257 КАС України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління національної поліції у Хмельницькій області, Старший інспектор ВБДР управління патрульної поліції в Хмельницькій області, старший лейтенант поліції Назар Андрій Федорович про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Розгляд справи здійснювати суддею Шпортун С.В. одноособово за правилами спрощеного позовногопровадженнябезвикликусторін.

Призначити розгляд справи по суті на 24.04.2024 о 15:30 годині в приміщенні Липовецького районного суду Вінницької області за адресою: Вінницька область, м. Липовець, вул. Шевченка, 1.

Витребувати:

-з Головногоуправління національноїполіції уХмельницькій області матеріали справи про адміністративне правопорушення, стосовно ОСОБА_1 про притягнення до відповідальності зач.2 ст. 121 КУпАП, у якій було винесено постанову серії ЕНА №1754440 від 27.03.2024;

- у ОСОБА_1 оригінал постанови Серії ЕНА №1754440 від 27.03.2024.

Встановити строк для надання доказів до 23.04.2024.

Направити відповідачу копію ухвали, позовної заяви та доданих документів, а позивачеві копію даної ухвали.

Визначити строк відповідачу для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження 5 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву до дати розгляду справи по суті. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/fair/.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення Липовецького районного суду Вінницької області (в суді наявна технічна можливість).

Ухвала може бути оскаржена лише в частині порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення в порядку, встановленому ч. 1 ст. 297 КАС України, безпосередньо до Сьомого апеляційного адміністративного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею (ч. 2 ст. 256 КАС України).

Суддя Світлана ШПОРТУН

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118287994
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративного стягнення

Судовий реєстр по справі —136/721/24

Ухвала від 11.04.2024

Адміністративне

Липовецький районний суд Вінницької області

Шпортун С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні