Ухвала
від 09.04.2024 по справі 304/2715/23
ПЕРЕЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 304/2715/23 Провадження № 2/304/138/2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення цивільної справи до судового розгляду по суті

09 квітня 2024 року м. Перечин

Перечинський районний суд Закарпатської області у складі:

головуючого - судді Ганька І. І.,

за участі секретаря судового засідання Галас Т.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом виконавчого комітету Ковельської міської ради Волинської області в особі органу опіки та піклування в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей від матері без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

У С Т А Н О В И В :

виконавчий комітет Ковельської міської ради Волинської області в особі органу опіки та піклування в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 звернувся до суду з вищевказаним позовом, у якому просить відібрати малолітніх дітей ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , від матері ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , терміном на один рік, а також стягнути з неї аліменти у твердій грошовій сумі у розмірі по 1 100 грн на кожну дитину.

Ухвалою судді Перечинського районного суду від 04 грудня 2023 року відкрито загальне позовне провадження у цивільній справі за позовом виконавчого комітету Ковельської міської ради Волинської області в особі органу опіки та піклування в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей від матері без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, відтак призначено підготовче судове засідання та визначено відповідачу строк для подачі відзиву на позовну заяву.

У підготовче судове засідання представник позивача ОСОБА_6 не з`явився, подав в електронній формі через систему «Електронний суд» клопотання про проведення судового засідання у його відсутності у зв`язку зі значним територіальним розміщенням та зайнятістю по інших службових питаннях, позовні вимоги підтримав.

Відповідач ОСОБА_4 у підготовче судове засідання також не з`явилася, хоча про місце, дату та час такого повідомлялася у встановленому законом порядку.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У порядку ст. 189 ЦПК України в підготовчому судовому засіданні були проведені такі дії:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу;

2) визначено обставини справи, які підлягають встановленню та порядок розгляду справи;

3) визначено час і місце судового розгляду по суті.

Визнавши підготовку справи до судового розгляду по суті завершеною, керуючись ст. 189, 196-200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

підготовче провадження у цивільній справі за позовом виконавчого комітету Ковельської міської ради Волинської області в особі органу опіки та піклування в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей від матері без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 10.00 год 22 липня 2024 року.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Ганько І. І.

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118289204
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей від матері без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —304/2715/23

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Ганько І. І.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Ганько І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні