Ухвала
від 12.04.2024 по справі 477/547/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД

Миколаївської області

Справа №477/547/24

Провадження №2/477/732/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

12 квітня 2024 року Жовтневий районний суд Миколаївської області у складі:

головуючої судді - Семенової Л.М.,

при секретарі судових засідань Пихтіні О.О.,

у підготовчому судовому засіданні у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ПІВДЕННИЙ СТЕП»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО МІР», Фермерське господарство «Агролайф» про зобов`язання повернути у власність земельну ділянку

ВСТАНОВИВ:

11 березня 2024 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ПІВДЕННИЙ СТЕП»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО МІР», Фермерське господарство «Агролайф», в якому просить зобов`язати Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ПІВДЕННИЙ СТЕП»</a> повернути у власність позивача земельну ділянку площею 2 га з кадастровим номером 4823383300:02:000:0146, яка розташована в межах території Воскресенської селищної територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області.

Ухвалою від 15 березня 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, призначено підготовче судове засідання в порядку загального позовного провадження.

12 квітня 2024 року представник позивача ОСОБА_1 адвокат Білецький О.П. направив до суду заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності та відсутності позивача, позовні вимоги підтримав.

Відповідач ТОВ Науково-виробниче підприємство «ПІВДЕННИЙ СТЕП» про дату, час та місце розгляду справи повідомлений шляхом направлення судової повістки за адресою місцезнаходження юридичної особи, яка підтверджується відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань. Про причини неявки представника відповідача не повідомлено, відзив на позовну заяву не надано.

Третя особа ТОВ «АГРО МІР» про дату, час та місце розгляду справи повідомлена шляхом направлення судової повістки за адресою місцезнаходження юридичної особи, яка підтверджується відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

Третя особа Фермерське господарство «Агролайф» про дату, час та місце розгляду справи повідомлялась шляхом направлення судової повістки за адресою місцезнаходження юридичної особи, яка підтверджується відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

За відсутності заяв про відкладення підготовчого судового засідання та клопотань сторін, що підлягають вирішенню у підготовчому судовому засіданні, суд доходить висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями197,198,199, 212 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «ПІВДЕННИЙ СТЕП»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО МІР», Фермерське господарство «Агролайф» про зобов`язання повернути у власність земельну ділянку, - закрити.

Справу призначити до судового розгляду по суті в судовому засіданні 31 травня 2024 року о 10.30 годині в приміщенні Жовтневого районного суду Миколаївської області (м.Миколаїв, вул. Ольшанців, 77).

Попередити учасників справи, що відповідно до ч.1 ст.223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Семенова

СудЖовтневий районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118309209
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —477/547/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Семенова Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні