Ухвала
від 11.04.2024 по справі 196/234/24
ЦАРИЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 196/234/24

№ провадження 2-о/196/27/2024

УХВАЛА

11.04.2024 смт Царичанка

Царичанський районний суд Дніпропетровської області у складі :

головуючого - судді Бабічевої Л.П.,

за участі секретаря судового засідання Шевченко Т.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Царичанка Дніпропетровської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Царичанська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, ОСОБА_2 , Царичанська селищна рада Дніпровського району Дніпропетровської області, про встановлення факту, що має юридичне значення, представник заявниці адвокат Ключенкова Христина Владиславівна, -

В С Т А Н О В И В :

Заявниця ОСОБА_1 звернулась до Царичанського районного суду Дніпропетровської області із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, яка подана представником заявниці - адвокатом Ключенковою Х.В.

Ухвалою Царичанського районного суду Дніпропетровської області від 23 лютого 2024 року було відкрито провадження по справі та призначено справу до судового розгляду в порядку окремого провадження, витребувано з Царичанської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 (а.с.44).

Заявниця ОСОБА_1 та її представник - адвокат Ключенкова Х.В. в судове засідання не з`явились, 11.04.2024 року представник заявниці подала суду через систему "Електронний суд" клопотання про витребування від КП "Новомосковське міжрайонне бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради (51200, Дніпропетровська обл., м.Новомосковськ, вул.Гетьманська, буд.18) матеріали інвентаризаційної справи на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 ; просила провести розгляд справи без участі заявниці та її представника (а.с.114-116).

Заінтересовані особи у судове засідання не з`явилися. Надали суду заяви про розгляд справи без їхньої участі.

Суд вважає клопотання про витребування доказів таким, що підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно положень ч. ч. 1, 6, 7 ст.84ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Беручи до уваги заявлені вимоги і наявні у матеріалах справи докази, суд вважає, що клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 84,182,260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника заявниці ОСОБА_1 - адвоката Ключенкової Х.В. про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати від КП "Новомосковське міжрайонне бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради належним чином завірену копію матеріалів інвентаризаційної справи на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 .

Зазначені документи необхідно надати у строк до 01травня 2024 року на адресу Царичанського районного суду Дніпропетровської області за адресою: вул.Театральна, 14а, смт.Царичанка Дніпропетровської області.

Розгляд справи відкласти на 01 травня 2024 року на 09 годину 30 хвилин.

Копію даної ухвали для виконання направити КП "Новомосковське міжрайонне бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради (51200, Дніпропетровська обл., м.Новомосковськ, вул.Гетьманська, буд.18).

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: Л.П. Бабічева

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118313406
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —196/234/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Бабічева Л. П.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Бабічева Л. П.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Царичанський районний суд Дніпропетровської області

Бабічева Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні