Ухвала
від 12.04.2024 по справі 399/195/24
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 399/195/24

Провадження № 2-о/399/10/2024

УХВАЛА

12 квітня 2024 року смт Онуфріївка

Суддя Онуфріївського районного суду Кіровоградської області Лях М.М., розглянувши матеріали позовної заяви за позовом ОСОБА_1 до Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, Міністерства оборони України, державний нотаріус Онуфріївської державної нотаріальної контори Кіровоградської області Оніщенко Алли Анатоліївни про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу з ОСОБА_2 ,

встановила:

Позивач ОСОБА_1 звернулась до Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, Міністерства оборони України, державного нотаріуса Онуфріївської державної нотаріальної контори Кіровоградської області Оніщенко Алли Анатоліївни про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу з ОСОБА_2 .

12 квітня 2024 року представник позивача подав заяву про відкликання позовної заяви.

Розглянувши матеріали справи та заяву про відкликання заяви суд приходить до висновку, що матеріали позовної заяви слід повернути.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України позовна заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Відповідно до ч. 6 ст. 185 ЦПК України про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

Відповідно до ч. 7 ст. 185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Керуючись ч. 3 ст. 185 ЦПК України, суддя -

постановила:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, Міністерства оборони України, державного нотаріуса Онуфріївської державної нотаріальної контори Кіровоградської області Оніщенко Алли Анатоліївни про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу з ОСОБА_2 повернути позивачці.

Роз`яснити позивачці, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її винесення до Кропивницького апеляційного суду.

Суддя М.М. Лях

СудОнуфріївський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118313820
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —399/195/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні