Ухвала
від 11.04.2024 по справі 752/4697/23
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/4697/23

Провадження № 2/752/1055/24

У Х В А Л А

Іменем України

11 квітня 2024 року суддя Голосіївського районного суду міста Києва Слободянюк А.В., перевіривши матеріали цивільної справи за позовом Приватного підприємства "Укрпромпостач-95" до ОСОБА_1 , третя особа: приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "Перша", про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до Голосіївського районного суду м. Києва з позовом до ОСОБА_1 , третя особа: приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "Перша", про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Ухвалою судді Голосіївського районного суду м. Києва Ольшевської І.О. від 10 березня 2023 року провадження по справі відкрито в спрощеному позовному провадженні без виклику сторін.

Ухвалою судді Голосіївського районного суду м. Києва Ольшевської І.О. від 27 березня 2023 року клопотання представника відповідача проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження задоволено. Розгляд справи ухвалено здійснювати в загальному позовному провадженні зі стадії відкриття провадження у справі.

Ухвалою судді Голосіївського районного суду м. Києва Ольшевської І.О. від 09 квітня 2024 року заяву про самовідвід задоволено, відведено головуючого суддю Ольшевську І.О. від розгляду справи. Справу передано до канцелярії Голосіївського районного суду м. Києва для повторного авторозподілу.

В порядку повторного автоматизованого розподілу справ між суддями справу передано на розгляд судді Слободянюк А.В. 10 квітня 2024 року.

Суддею встановлено, що питання про відкриття провадження у справі вирішено.

Позовна заява віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Голосіївського районного суду міста Києва. Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі згідно із статтями 185, 186 ЦПК України не встановлено.

Заяв та клопотань, які б підлягали вирішенню при відкритті провадження, не подано.

З врахуванням предмету спору, категорії справи, характеру та обсягу поданих позивачем доказів та враховуючи положення частини четвертої статті 274 та статті 19 ЦПК України, справа підлягає розгляду у порядку загального позовного провадження з призначенням в підготовче засідання, оскільки питання про відкриття провадження по справі було вирішено ухвалою судді Голосіївського районного суду м. Києва від 10 березня 2023 року, сторонам було надано строк для подання відзиву, відповіді на відзив та заперечень.

Дата і час судовог засідання призначаються судом з урахуванням положень статей 189, 196 ЦПК України.

Керуючись статтями 19, 189,196, 353 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду цивільну справу за позовом Приватного підприємства "Укрпромпостач-95" до ОСОБА_1 , третя особа: приватне акціонерне товариство "Страхова компанія "Перша", про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 08 травня 2024 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Голосіївського районного суду міста Києва, за адресою: м. Київ, вул. Виставкова (Полковника Потєхіна), 14-А, каб. 22.

В підготовче судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали, надіслати учасникам справи.

Звернути увагу учасників процесу, що відповідно до п. 6 ст. 14 ЦПК України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, зареєстровані за законодавством України як юридичні особи, їх територіальні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи, зареєстровані за законодавством України, реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Роз`яснити учасникам справи, що у Голосіївському районному суді міста Києва відсутня технічна можливість забезпечити проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Учасники судового розгляду можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://gl.ki.court.gov.ua. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Слободянюк

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118326795
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —752/4697/23

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Слободянюк А. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Кордюкова Ж. І.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні