Ухвала
від 15.04.2024 по справі 533/60/24
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15.04.2024 рокуКОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙСУД ПОЛТАВСЬКОЇОБЛАСТІ

Справа № 533/60/24

Провадження № 2/533/70/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

15 квітня 2024 року селище Козельщина

Козельщинський районний суд Полтавської області у складі:

головуючої судді Козир В.П.,

за участю:

секретаря судового засідання Заворотної К.Ю.,

позивача ОСОБА_1 ,

представник позивача адвоката Марченка В.В,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у залі суду цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету Козельщинської селищної ради, про позбавлення особи батьківських прав,

УСТАНОВИВ:

16 січня 2024 року позивачка ОСОБА_1 звернулася до Козельщинського районного суду Полтавської області зі позовною заявою до ОСОБА_2 про позбавлення особи батьківських прав.

Ухвалою Козельщинського районного суду Полтавської області від 01 лютого 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду за правилами загального позовного провадження, відкрито провадження у цивільній справі та призначено справу до розгляду у підготовчому судовому засіданні на 12 березня 2024 року.

Цією ж ухвалою суду залучено до участі у справі у якості третьої особи (як органи опіки та піклування), яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, - виконавчий комітет Козельщинської селищної ради.

У підготовче судове засідання 12 березня 2024 року учасники справи не з`явилися, були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання.

Представник позивачки адвокат Марченко В.В. звернувся з клопотанням про відкладення підготовчого судового засідання у зв`язку з необхідністю отримання та долучення додаткових доказів до матеріалів справи.

Протокольною ухвалою суду від 12.03.2024 клопотання представника позивачки задоволено, судове засідання відкладено на 15.04.2024 на 11.00 годину.

Позивачка та її представник проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті не заперечували.

Відповідач, належним чином повідомлений про дату, місце та час судового засідання (а.с. 39), у судове засідання не з`явився, будь-яких заяв, клопотань, відзив на позовну заяву не подав.

Представниця третьої особи начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Козельщинської селищної ради Колісніченко Ю.Ю. подала заяву про проведення підготовчого судового засідання за її відсутності. Позиція викладена у висновку (а.с. 19-20).

У ході підготовчого судового засідання не встановлено підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження, ухвалення рішення по суті.

Судом вирішено питання, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

На підставі наведеного вище, керуючись статтями 197-198, 258-261, 353 ЦПК України суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету Козельщинської селищної ради про позбавлення особи батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 21травня 2024року о10годині 00хвилин у відкритому судовому засіданні у приміщенні Козельщинського районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, селище Козельщина, вулиця Остроградського, буд. 75/15.

Установити такий порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті: пояснення учасників справи, дослідження письмових доказів; з`ясування думки дитини.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: https://court.gov.ua/sud1611/.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя В.П. Козир

Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено16.04.2024
Номер документу118340969
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —533/60/24

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Козир В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні