Ухвала
від 12.04.2024 по справі 191/5644/23
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/5644/23

2-о/189/18/24

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

12.04.2024 року смт. Покровське

Покровський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді Степанової О.С.

при секретарі Комеристій І.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в смт. Покровське цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Покровська селищна рада, Нікопольський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Головко Марина Григорівна про встановлення факту, що має юридичне значення,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Покровського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Покровська селищна рада, Нікопольський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Головко М.Г. про встановлення факту, що має юридичне значення.

В підготовче судове засідання сторони не з`явилися.

Представник заявника ОСОБА_1 ОСОБА_2 надіслав до суду заяву про проведення підготовчого судового засідання в його відсутності, заяву підтримує та просить її задовольнити.

Представник заінтересованої особи Нікопольського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) начальник ОСОБА_3 надіслала до суду заяву про розгляд справи в її відсутності.

Заінтересовані особи: Приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Головко М.Г. та представник Покровської селищної ради в судове засідання не з`явилися, не повідомивши суду причини неявки. Про місце, день та час розгляду справи судом повідомлені належним чином.

Відповідно до ч.3ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За результатами підготовчого засідання у даній справі суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Покровська селищна рада, Нікопольський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Головко Марина Григорівна про встановлення факту, що має юридичне значення - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті в залі судових засідань Покровського районного суду Дніпропетровської області на 14.05.2024 року о 13:00 год.

Повідомити учасників судового розгляду про місце, дату і час розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.С. Степанова

СудПокровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено16.04.2024
Номер документу118343543
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —191/5644/23

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Окладнікова О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні