Ухвала
від 28.03.2024 по справі 202/17462/23
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 202/17462/23

Провадження № 2/202/830/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 березня 2024 року м. Дніпро

Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Доценко С.І.,

за участю секретаря судового засідання Тарасової К.О.,

розглянувши клопотання представника відповідача ОСОБА_1 про розгляд справи за позовом ОСОБА_2 до Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради, директора Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради Мельника Олександра Анатолійовича, заступника директора з навчально-виховної роботи Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради Северіна Людмили Олександрівни про поновлення на роботі, стягнення моральної шкоди, про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів -

в с т а н о в и в:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради, директора Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради Мельника Олександра Анатолійовича, заступника директора з навчально-виховної роботи Дніпровської гімназії №45 Дніпровської міської ради Северіна Людмили Олександрівни про поновлення на роботі, стягнення моральної шкоди.

Від представника відповідача Дніпровської гімназії№45Дніпровської міськоїради Мельник К.О. надійшла заява про розгляд справи в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, як зареєстрованого користувача у системі ВКЗ з використанням електронного підпису.

Згідно зі статтею 212 Цивільного процесуального кодексуу судовому засіданні можна брати участь в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Враховуючи велике навантаження Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, обмеження залів судових засідань, обладнаних системою ВКЗ для фіксації відео конференції за допомогою технічних засобів відео - та звукозапису та дотриманням при цьому вимог щодо інформаційної безпеки відеоконференції, відсутність на час розгляду вільного залу судового засідання обладнаного системою ВКЗ, а також те, що справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, суд дійшов висновку про відмову в задоволенні клопотання про участь у судовому засіданні 28.03.2024 року в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

При цьому, враховуючи бажання представника відповідача брати участь в розгляді даної справи, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи на іншу дату, надавши останньому можливість скористатись своїм правом безпосередньої участі при розгляді цивільної справи в приміщенні залу судового засідання Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.

Керуючись ст.212 ЦПК України, суд ,-

п о с т а н о в и в:

Відмовити в задоволенні клопотання представника відповідача Дніпровської гімназії№45Дніпровської міськоїради Мельник К.О. про розгляд справи про участь у судовому засіданні 28.03.2024 року в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відкласти розгляд справи на 13.05.2024 року о 10.30 год., який відбудеться в приміщенні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська (м. Дніпро, проспект Слобожанський, 84).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. І. Доценко

СудІндустріальний районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено16.04.2024
Номер документу118345506
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку зі звільненням за вчинення дисциплінарного проступку

Судовий реєстр по справі —202/17462/23

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Доценко С. І.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Доценко С. І.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Доценко С. І.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Доценко С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні