Ухвала
від 04.04.2024 по справі 519/329/24
ЮЖНИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 519/329/24

Провадження № 2/519/253/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.04.2024 м. Южне

Суддя Южного міського суду Одеської області Лемець С.П., розглянувши цивільну справу за позовом представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 адвоката Шелудько Т.Г. до Южненського міського відділу державної виконавчої служби в Одеському районі Одеській області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Южного міського суду перебувала цивільна справа №519/329/24 за представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 адвоката Шелудько Т.Г. до Южненського міського відділу державної виконавчої служби в Одеському районі Одеській області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна

04.04.2024 по даній цивільній справі ухвалено заочне рішення.

При дослідженні вказаного рішення встановлено, що у резолютивній частині рішенні не зазначено строк і порядок набрання рішенням суду законної сили та його оскарження.

Враховуючи характер описки, суд вважає можливим вирішити питання про внесення виправлень без повідомлення учасників справи.

У відповідності до ст. 269 ЦПК України,суд можез власноїініціативи абоза заявоюучасників справивиправити допущенів рішеннічи ухваліописки чиарифметичні помилки. Питанняпро внесеннявиправлень вирішуєтьсябез повідомленняучасників справи,про щопостановляється ухвала.За ініціативоюсуду питанняпро внесеннявиправлень вирішуєтьсяв судовомузасіданні заучастю учасниківсправи,проте їхнянеявка неперешкоджає розглядупитання провнесення виправлень. Заявапро внесеннявиправлень розглядаєтьсяпротягом десятиднів післяїї надходження. Ухвала про внесення виправлень надсилається всім особам, яким видавалося чи надсилалося судове рішення, що містить описки чи арифметичні помилки.

Описка - це помилки, зумовлені неправильним написанням слів, цифр тощо (пропуск літери, цифри, їх перестановка, помилки у написанні складних чисел тощо). Виправленню підлягають лише ті описки, які мають істотний характер, наприклад: написання прізвищ та імен, адреси, найменувань спірного майна, зазначення дат і строків.

За таких обставин суд доходить до висновку, що необхідно виправити допущену описку в рішенні суду.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку в рішенні Южного міського суду від 04.04.2024 по цивільній справі №519/329/24 за представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 адвоката Шелудько Т.Г. до Южненського міського відділу державної виконавчої служби в Одеському районі Одеській області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна.

Вважати вірним в резолютивній частині рішення суду "Позовну заяву представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 адвоката Шелудько Т.Г. до Южненського міського відділу державної виконавчої служби в Одеському районі Одеській області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна, задовольнити.

Скасувати арешт на квартиру АДРЕСА_1 , що належить ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , накладений 30.08.2004 на підставі постанови б/н від 30.08.2004, виданої Відділом ДВС Южненського міського управління юстиції Одеської області, реєстраційний номер обтяження 1316134.

Відповідачем протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення може бути подана письмова заява про перегляд заочного рішення відповідно до вимог ст.ст. 284-285 ЦПК України.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Заочне рішення може бути оскаржене позивачем в загальному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення або з дня складення повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи безпосередньо до Одеського апеляційного суду.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом зазначених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Позивач ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_2

Позивач ОСОБА_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_3 .

Позивач ОСОБА_3 , РНОКПП НОМЕР_3 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_3 .

Позивач ОСОБА_4 , РНОКПП НОМЕР_4 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_3 .

Позивач ОСОБА_5 ,РНОКПП НОМЕР_5 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_3 .

Позивач ОСОБА_6 ,РНОКПП НОМЕР_6 , місце проживання за адресою: АДРЕСА_3 .

Відповідач Южненський міський відділ державної виконавчої в Одеському районі Одеській області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), місцезнаходження за адресою: Одеська обл., м.Южне, пр-т Миру, буд.16."

Суддя Сергій ЛЕМЕЦЬ

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено17.04.2024
Номер документу118351453
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —519/329/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні