Ухвала
від 10.04.2024 по справі 366/3854/23
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/3854/23

Провадження № 2/366/194/24

У Х В А Л А

10 квітня 2024 року Іванківський районний суд Київської області в складі: головуючого судді Ткаченка Ю.В., при секретарі Морозовій Я.Р., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Вишгородської районної військової адміністрації, Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області, Старостинського округу №2 про зобов`язання вчинити певні дії та відшкодувати матеріальну та моральну шкоду,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 (даліПозивач) звернувся до суду з позовом до Вишгородської районної військової адміністрації (далі Відповідач 1), Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області (далі Відповідач 2), Старостинського округу №2 (даліВідповідач 3) про зобов`язання вчинити певні дії та відшкодувати матеріальну та моральну шкоду,.

Ухвалою суду від 12 січня 2024 року відкрито провадження в справі та призначено до підготовчого судового засідання /а.с. 13/.

Підготовчий розгляд справи неодноразово відкладався з різних причин /а.с. 18, 25, 27/.

10 квітня 2024 року до суду від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про залишення без розгляду його позовної заяви до Вишгородської районної військової адміністрації, Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області, Старостинського округу №2 про зобов`язання вчинити певні дії та відшкодувати матеріальну та моральну шкоду.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, про розгляд справи судом повідомлені.

Відповідно довимог ч. 2 ст. 247 ЦПК Українифіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося, оскільки сторони не з`явилися у судове засідання.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст.257ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Чинним законодавством не передбачено повернення судового збору в разі залишення заяви без розгляду у зв`язку з подачею позивачем заяви про залишення позову без розгляду.

Враховуючи викладене, позов слід залишити без розгляду без повернення судового збору.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Вишгородської районної військової адміністрації, Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області, Старостинського округу №2 про зобов`язання вчинити певні дії та відшкодувати матеріальну та моральну шкоду - залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу Іванківського районного суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної копії ухвали.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до Київського апеляційного суду або через Іванківський районний суд Київської області.

Відповідно до пункту 15.5Перехідних положень ЦПК України, до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи до Київського апеляційного суду через Іванківський районний суд, а матеріали справи витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Повний текст ухвали складено 10 квітня 2024 року

Відомості про учасників справи:

Позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса:

АДРЕСА_1 : Вишгородська районна військова адміністрація, код ЄДРПОУ 23569369, адреса: 07301, Київська область м. Вишгород вул. Шевченка,1

Відповідач 2: Поліська селищна рада Вишгородського району Київської області, код ЄДРПОУ 04361723, адреса: 07053, Київська область Вишгородський район смт. Красятичі вул. Воздвиженська,81

Відповідач 3: Старостинський округ № 2, ЄДРПОУ 04361723, адреса: 07051, Київська область Вишгородський район с. Романівка вул. Миру,13

Суддя: Юрій ТКАЧЕНКО

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено17.04.2024
Номер документу118375695
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —366/3854/23

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні