Ухвала
від 16.04.2024 по справі 717/914/24
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №717/914/24

Номер провадження 2-о/717/99/24

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

16 квітня 2024 року селище Кельменці

Суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області Телешман О.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про усиновлення, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 подав до Кельменецького районного суду заяву, в якій просить:

1.ухвалити рішення, яким усиновити ним, громадянином України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

2.оголосити його, громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 усиновлювачем ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Відповідно до ч.ч.1-4 ст. 294 ЦПК України під час розгляду справ окремого провадження суд зобов`язаний роз`яснити учасникам справи їхні права та обов`язки, сприяти у здійсненні та охороні гарантованих Конституцією і законами України прав, свобод чи інтересів фізичних або юридичних осіб, вживати заходів щодо всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи. З метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази. Справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Заява відповідає вимогам ЦПК України.

Враховуючи викладене вище, керуючись ст. ст. 187,293,294,310-312 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

1.Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про усиновлення.

2.Розглядати справу за правилами окремого провадження.

3.Призначити і провести судове засідання в залі судових засідань Кельменецького районного суду в селищі Кельменці, Чернівецької області, вул. Сагайдачного, 39 - А о 09 годині 40 хвилин 08 травня 2024 року.

4.Запропонувати заінтересованим особам - ОСОБА_3 , Дністровській районній державній адміністрації Чернівецької області як органу опіки і піклування не пізніше 9 год. 40 хвилин 08 травня 2024 року подати до Кельменецького районного суду Чернівецької області заперечення проти заяви.

Повідомити про судове засідання:

Заявника: ОСОБА_1 .

Представника заявника: ОСОБА_4 .

Заінтересованих осіб: ОСОБА_3 та представника Дністровської районної державної адміністрації Чернівецької області як органу опіки і піклування.

Веб - адреса сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: kl.cv.court.gov.ua.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. В Кельменецькому районному суді Чернівецької області є відповідна технічна можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Апеляційну скаргу на дану ухвалу з приводу недотримання правил підсудності може бути подано протягом п`яти днів з дня отримання її копії до Чернівецького апеляційного суду через Кельменецький районний суд.

Суддя:

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення16.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118381601
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —717/914/24

Рішення від 15.05.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Телешман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні