Ухвала
від 15.04.2024 по справі 159/1433/24
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/1433/24

Провадження № 2-о/159/99/24

КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 квітня 2024 року м. Ковель

Ковельський міськрайонний суд Волинської області в складі головуючого судді Шишиліна О.Г.,за участі секретаря судового засідання Панечко К.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , з участю заінтересованої особи: Головне управління Держгеокадастру у Волинській області про встановлення факту, що має юридичне значення,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Ковельського міськрайонного суду Волинської області зареєстрована заява ОСОБА_1 , з участю заінтересованої особи: Головне управління Держгеокадастру у Волинській області про встановлення факту, що має юридичне значення.

По справі відкрито провадження та призначено до судового розгляду за правилами окремого провадження з викликом сторін.

Сторони в судове засідання не з`явились.

Представник заявника ОСОБА_2 попередньо подала до суду заяву в якій просить залучити в якості заінтересованої особи Дубівську сільську раду Ковельського району.

Відповідно до ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису не здійснюється.

Вивчивши матеріали справи, суд дійшов такого висновку.

Відповідно до ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, визначених цим Кодексом, за винятком змагальності та меж судового розгляду.

Справи окремого провадження суд розглядає з участю заявника та заінтересованої особи.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Відповідно ч.3 ст. 55 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання провідкриття провадження у справіабо при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

За таких підстав, із заяви про встановлення факту, що має юридичне значення вбачається, що рішення у справі може вплинути на права або обов`язки Дубівської сільської ради Ковельського району, а тому її необхідно залучити до участі у справі.

На підставі наведеного та керуючись статтями 55, 247, 256,294 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі заінтересовану особу Дубівську сільську раду Ковельського району, код ЄДРПОУ 04333939, місце реєстрації : вул. Ковельська,60, с. Дубове, Ковельський район Волинська область.

У зв`язку із залучення заінтересованої особи відкласти судове засідання на 14.05.2024р о 08:30 годин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО. Г. Шишилін

СудКовельський міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118386813
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —159/1433/24

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Шишилін О. Г.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Шишилін О. Г.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Шишилін О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні