Ухвала
від 16.04.2024 по справі 571/517/24
РОКИТНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 571/517/24

Провадження № 2/571/172/2024

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"16" квітня 2024 р. смт.Рокитне

Рокитнівський районний суд Рівненської області, в особі судді Комзюк А.Ф., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (адреса проживання: АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Управління активами» (місцезнаходження: м.Ірпінь, бульвар Стельмаха,9 а, офіс 203), треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович (місцезнаходження: м.Київ, вул..Мала Житомирська, буд.6/5), Рокитнівський відділ державної виконавчої служби у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місцезнаходження: смт.Рокитне, вулюНезалежності,24, Сарненського району Рівненської області) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ТОВ «ФК Управління активами», треті особи: Київського міського нотаріального округу Остапенко Є.М., Рокитнівський відділ ДВС у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Дана цивільна справа підсудна Рокитнівському районному суду Рівненської області.

Підстави для відмови у відкритті провадження у справі, повернення позовної заяви позивачу, залишення її без руху немає.

Дана справа, як малозначна, може розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

На підставі вказаного, з метою виконання вимог ст.ст.278, 279 ЦПК України, слід визначити учасникам справи строки подання заяв по суті справи та викликати сторони у судове засідання.

На підставі ст.ст. 187, 190, 260, 261, 277, 352 - 353 ЦПК України,

у х в а л и в:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі№571/517/24за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Управління активами», треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Рокитнівський відділ державної виконавчої служби у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити іпровести судовезасідання поданій цивільнійсправі о10 годині 30 хвилин 15 травня 2024 рокув приміщенні Рокитнівського районного суду Рівненської області за адресою: Рівненська область смт.Рокитне вул.О.Вишневецького,14.

Повідомити про судове засідання учасників справи.

Направити відповідачу копію позовної заяви та запропонувати подати відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується у строк, який не може перевищувати п`ятнадцяти днів з дня отримання відповідачем ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч.4 ст.187 ЦПК України встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання ухвали суду про відкриття провадження у справі, для подання заяви із запереченнями проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Роз`яснити відповідачу, що згідно ст.191 ЦПК Україниу встановлений строк, він має право надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу та третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду, додавши до відзиву документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву, відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачеві п`ятиденний строк з дня отримання відзиву,для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої-п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив,для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої-п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Копію ухвали, копію заяви та доданих до неї документів, надіслати учасникам справи.

Направити третім особам копію позовної заяви та повідомити, що вони мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1717/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.Ф.Комзюк

Дата ухвалення рішення16.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118389051
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —571/517/24

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Рокитнівський районний суд Рівненської області

Комзюк А. Ф.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Рокитнівський районний суд Рівненської області

Комзюк А. Ф.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Рокитнівський районний суд Рівненської області

Комзюк А. Ф.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Рокитнівський районний суд Рівненської області

Комзюк А. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні