Ухвала
від 16.04.2024 по справі 909/1157/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 909/1157/23

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі про банкрутство

16.04.2024 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Шкіндер П.А., за участі секретаря судового засідання Попович Л.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву фізичної особи ОСОБА_1 , (код РНОКПП НОМЕР_1 ) АДРЕСА_1

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність

учасники провадження не з"явились

в с т а н о в и в :

Фізична особа ОСОБА_1 (код РНОКПП НОМЕР_1 ) АДРЕСА_2 звернувся до суду із заявою про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність у зв`язку з неможливістю погасити заборгованість в розмірі 195498,87грн, посилаючись на положення Кодексу України з процедур банкрутства.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями Господарського суду Івано-Франківської області від 21.12.2023, для розгляду справи призначено суддю Шкіндер П.А.

Ухвалою Господарського суд Івано-Франківської області від 26.12.2023 заяву ОСОБА_1 про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність залишено без руху, зобов`язано Боржника надати суду заяву про усунення недоліків у строк, що не перевищує десяти днів з дня вручення даної ухвали.

Засобами підсистеми ЄСІТС ОСОБА_1 подав суду заяву про усунення недоліків (вх. № 345/24 від 08.01.2024) , до якої долучив докази про заборгованість перед ТОВ 1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ, ТОВ ПОЗИКА, ТОВ МІЛОАН, ТОВ СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР, ТОВ УКР КРЕДИТ ФІНАНС, ТОВ ФК ЄАПБ, ТОВ ФК ПРЕМІУМ АКТИВ, докази щодо отримання коштів від кредиторів, докази припинення погашення боргів, оновлений КСК та проект плану реструктуризації, довідка про доходи з податкової.

Ухвалою суду від 08.01.2024 у справі № 909/1157/23 прийнято до розгляду заяву ОСОБА_1 (код РНОКПП НОМЕР_1 ) про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність; заяву призначено до розгляду у підготовчому засіданні на 06.02.2024.

Ухвалою суду від 06.02.2024 суд постановив відкласти підготовче судове засідання на 20.02.2024. Ухвалою суду від 20.02.2024 суд постановив відкласти підготовче судове засідання на 19.03.2024. У зв"язку з перебуванням судді у відпустці ухвалою суду від 12.03.2024 судове засідання призначено на 16.04.2024.

В судове засідання учасники справи не прибули, про розгляд справи повідомлені судом.

Перевіривши матеріали справи, дослідивши подані документи, суд встановив наступне.

Заява ОСОБА_1 про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого реструктуризацією фізичної особи, зокрема, просить призначити керуючим реструктуризацією фізичної особи ОСОБА_1 арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013).Також до заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 додано заяву арбітражного керуючого Белінської Наталії Олександрівни про участь у справі про банкрутство (неплатоспроможність).

ОСОБА_1 отримував кошти у кредитних установах. Прострочені зобов`язання боржника перед кредиторами складають 195498,87 грн. У зв`язку з відсутністю фінансової можливості сплатити грошові кошти, боржник звернувся до суду про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність.

З матеріалів справи вбачається, що ОСОБА_1 зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_2 . Відповідно до Довідки про склад сім`ї № 1283/02-=76 від 30.08.2023, виданої виконавчим комітетом Перегінської селищної ради, разом із ОСОБА_1 зареєстровані та проживають: батько - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_2 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 18.12.1996 та мати - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_3 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 12.12.2000.

Абзацом 2 частини п`ятої статті 116 КУзПБ визначено, що до членів сім`ї боржника належать особи, які перебувають у шлюбі з боржником (у тому числі якщо шлюб розірвано протягом трьох років до дня подання декларації), а також їхні діти, у тому числі повнолітні, батьки, особи, які перебувають під опікою чи піклуванням боржника, інші особи, які спільно з ним проживають, пов`язані спільним побутом, мають взаємні права та обов`язки (крім осіб, взаємні права та обов`язки яких з боржником не мають характеру сімейних), у тому числі особи, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі.

Інститут надання фізичною особою декларації про майновий стан боржника за останні три роки разом із заявою про визнання її неплатоспроможною обумовлений, передусім, необхідністю визначення обсягів майнових активів боржника з метою ефективного здійснення процедури погашення боргів такої особи, зокрема шляхом їх реструктуризації та подальшого задоволення грошових вимог кредиторів.

В постанові Касаційного господарського суду у складі Верховного суду від 22.09.2021 у справі № 910/6639/20 зроблено правовий висновок про те, що тлумачення частини п`ятої статті 116 Кодексу України з процедур банкрутства, з огляду на мету правового регулювання відносин неплатоспроможності боржників- фізичних осіб, дає підстави для висновку, що до членів сім`ї такого боржника в обов`язковому порядку необхідно віднести його дітей (у тому числі повнолітніх), батьків та осіб, які перебувають під опікою чи піклуванням боржника, незалежно від того, що вони не проживають з ним спільно, не пов`язані спільним побутом і не мають взаємних прав та обов`язків.

Станом на день подання заяви у ОСОБА_1 транспортні засоби відповідно до Довідки №31/25/565 від 06.09.2023, виданої Головним сервісним центром МВС регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернігівській області територіального сервісного центру №7441 відсутні.

В Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони об`єктів нерухомого майна (додається) щодо суб`єкта ОСОБА_1 від 13.09.2023 року не виявлено записи щодо права власності на майно.

Будинок у якому зареєстрований ОСОБА_1 за адресою АДРЕСА_2 належить на праві приватної власності належить батьку заявника - ОСОБА_2 , відповідно до Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони об`єктів нерухомого майна (довідка №346449326 від 13.09.2023).

ОСОБА_1 працює у ТОВ "ПРОДЛЕС", (код ЄДРПОУ: 41367533, адреса: Україна, 15501, Чернігівська обл., Чернігівський р-н, село Новий Білоус, вул.Проточна, будинок 12А, і з квітня 2023 року по вересень 2023 року отримав заробітну плату у розмірі 48 000.00 грн. (без вирахування податків та зборів).

Станом на 01.09.2023 ОСОБА_1 на території України незнятої чи непогашеної судимості не має, що підтверджується витягом з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» № ВР-001448704 Департаменту інформатизації Міністерства внутрішніх справ України.

Як свідчать матеріали заяви, загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами становить 195498,87грн, що значно перевищує доходи боржника і відсутня можливість погашення боргу. Дебіторська заборгованість відсутня.

Вищенаведені факти свідчать про скрутне матеріальне становище боржника.

Встановивши наведені обставини, надавши їм належну оцінку, суд дійшов наступних правових висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Провадження у справах про неплатоспроможність боржника - фізичної особи, фізичної особи - підприємця здійснюється в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб, з урахуванням особливостей, встановлених четвертою Книгою Кодексу (ч. 1 ст. 113 Кодексу України з процедур банкрутства).

Згідно зі ст. 1 Кодексу України з процедур банкрутства боржником є юридична особа або фізична особа, у тому числі фізична особа - підприємець, неспроможна виконати свої грошові зобов`язання, строк виконання яких настав.

В силу ч. ч. 1, 2 ст. 115 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справі про неплатоспроможність боржника - фізичної особи або фізичної особи - підприємця може бути відкрито лише за заявою боржника.

Боржник має право звернутися до господарського суду із заявою про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність у разі, якщо: 1) боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов`язань упродовж двох місяців; 2) у боржника відсутнє майно, на яке може бути звернено стягнення, а здійснені виконавцем відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" заходи щодо розшуку такого майна виявилися безрезультатними; 3) існують інші обставини, які підтверджують, що найближчим часом боржник не зможе виконати грошові зобов`язання чи здійснювати звичайні поточні платежі (загроза неплатоспроможності). До складу грошових вимог, у тому числі щодо сплати податків, зборів (обов`язкових платежів), не включаються неустойка (штраф, пеня) та інші фінансові санкції.

Частиною 2 ст. 6 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що до боржника - фізичної особи застосовуються такі судові процедури: реструктуризація боргів боржника; погашення боргів боржника.

Реструктуризація боргів боржника - це судова процедура у справі про неплатоспроможність фізичної особи, що застосовується з метою відновлення платоспроможності боржника шляхом зміни способу та порядку виконання його зобов`язань згідно з планом реструктуризації боргів боржника (ст. 1 Кодексу України з процедур банкрутства).

У підготовчому засіданні господарський суд розглядає подані документи, з`ясовує наявність підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність, а також вирішує інші питання, пов`язані з розглядом заяви. Підготовче засідання проводиться у порядку, передбаченому цим Кодексом. За наслідками підготовчого засідання господарський суд постановляє ухвалу про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність (ч.ч. 1-3 ст. 119 Кодексу України з процедур банкрутства).

У підготовчому засіданні судом не було встановлено підстав для відмови у відкритті провадження у справі про неплатоспроможність, перелічених у ч. 4 ст. 119 Кодексу.

Зважаючи на встановлені обставини з урахуванням наведених правових приписів, суд дійшов висновку про наявність правових підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 та введення процедури реструктуризації боргів боржника.

Згідно абзаців 1-4 пункту 2-1 Прикінцевих та перехідних та положень Кодексу України з процедур банкрутства до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

Заява ОСОБА_1 про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого реструктуризацією фізичної особи, зокрема, просить призначити керуючим реструктуризацією фізичної особи ОСОБА_1 арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013). Також до заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 додано заяву арбітражного керуючого Белінської Наталії Олександрівни про участь у справі про банкрутство (неплатоспроможність).

Кандидатура арбітражного керуючого Белінської Наталії Олександрівни, яка надала згоду на призначення керуючим реструктуризацією фізичної особи ОСОБА_1 у даній справі, відповідає вимогам Закону, не є заінтересованою особою стосовно боржника, за час провадження діяльності арбітражного керуючого будь-які порушення у виконанні своїх обов`язків відсутні, має достатній досвід та організаційно-технічні можливості належним чином виконувати функції арбітражного керуючого.

Враховуючи вищевикладене, проаналізувавши норми діючого законодавства та дослідивши подані документи, господарський суд дійшов висновку про відповідність кандидатури арбітражного керуючого Белінської Наталії Олександрівни вимогам Кодексу України з процедур банкрутства для призначення керуючим реструктуризацією фізичної особи ОСОБА_1 у даній справі.

За таких обставин, суд призначає арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну керуючим реструктуризацією майна боржника ОСОБА_1 .

За наслідками проведення підготовчого засідання, суд дійшов висновку про призначення попереднього засідання на 28.05.2024.

З метою виявлення всіх кредиторів здійснюється офіційне оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника у порядку, визначеному цим Кодексом (ч.6 ст.119 Кодексу України з процедур банкрутства).

Згідно з ч.9 статті 39 Кодексу України з процедур банкрутства з метою виявлення кредиторів та осіб, які виявили бажання взяти участь у санації боржника, на офіційному веб-порталі судової влади України не пізніше наступного дня з дня постановлення ухвали суду про відкриття провадження у справі господарський суд оприлюднює повідомлення про відкриття провадження у справі боржника (офіційне оприлюднення).

Враховуючи викладене, господарський суд вважає за необхідне оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України повідомлення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 (код РНОКПП НОМЕР_1 ) АДРЕСА_2

Відповідно до ч.7 ст.119 Кодексу України з процедур банкрутства, ухвала про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність не пізніше трьох днів з дня її постановлення надсилається боржнику до контролюючого органу, визначеного Податковим кодексом України, та інших органів, які здійснюють контроль за правильністю та своєчасністю справляння податків і зборів (обов`язкових платежів), страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування, до місцевих судів загальної юрисдикції та органу державної виконавчої служби, приватному виконавцю, у якого перебуває виконавче провадження на виконанні, до органу державної прикордонної служби, державного органу з питань банкрутства, а також іншим учасникам справи та особам, які мають право взяти участь у такій справі.

Керуючись ст. ст. 28, 115, 116, 119 - 122 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 233-235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

відкрити провадження у справі про неплатоспроможність боржника - фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 .

Ввести процедуру реструктуризації боргів боржника - фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 .

Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника - фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 строком на 120 днів, з моменту відкриття провадження у справі про неплатоспроможність, відповідно до вимог статті 121 Кодексу України з процедур банкрутства - до 14.08.2024.

Призначити керуючим реструктуризацією боржника - фізичної особи ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013, адреса: АДРЕСА_3 ).

Керуючому реструктуризацією - Белінській Наталії Олександрівні:

- подати до господарського суду у строк до 23.05.2024 відомості про результати розгляду вимог кредиторів;

- провести виявлення, складання опису майна боржника (інвентаризацію) та визначити його вартість;

- направити, не пізніше ніж за 10 днів до дня попереднього засідання, суду, кредиторам та боржнику звіт про результати перевірки декларації боржника;

- у строк до 23.05.2024 підготувати та подати до Господарського суду Івано-Франківської області план реструктуризації боргів боржника.

Зобов`язати Державну податкову службу України в особі Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, у двадцятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали, надати керуючому реструктуризацією Белінській Наталії Олександрівні (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013, адреса: АДРЕСА_3 ІНФОРМАЦІЯ_3 ) та Господарському суду Івано-Франківської області інформацію, за період з 01.01.2020 і по дату подання суду відповіді, про доходи і про майно, задеклароване при перетині кордону, щодо таких осіб:

- ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 дата народження ІНФОРМАЦІЯ_4

- ОСОБА_2 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_2 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 18.12.1996; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_4

- ОСОБА_3 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_2 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_3 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 12.12.2000 ; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5

Зобов`язати Державну митну службу України, у двадцятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали, надати керуючому реструктуризацією Белінській Наталії Олександрівні (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013, адреса: АДРЕСА_3 ) та Господарському суду Івано-Франківської області інформацію, за період з 01.01.2020 і по дату подання суду відповіді, про майно, задеклароване при перетині кордону щодо таких осіб:

- ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 дата народження ІНФОРМАЦІЯ_4

- ОСОБА_2 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_2 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 18.12.1996; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_4

- ОСОБА_3 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_2 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_3 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 12.12.2000 ; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5

Зобов`язати Державну прикордонну службу України надати керуючому реструктуризацією Белінській Наталії Олександрівні (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 190 від 12.02.2013, адреса: АДРЕСА_3 ) та Господарському суду Івано-Франківської області інформацію про перетинання державного кордону за останні три роки наступними особами:

- ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 дата народження ІНФОРМАЦІЯ_4

- ОСОБА_2 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_2 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 18.12.1996; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_4

- ОСОБА_3 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_2 , відповідно до паспорту серії НОМЕР_3 , виданого Рожнятівським РВ УМВС в Івано-Фраківській області від 12.12.2000 ; реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5

Зобов`язати ТОВ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР"; ТОВ "МАНІФОЮ"; ТОВ "МІЛОАН"; ТОВ «КРЕДИТПРОМІНВЕСТ»; ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ"; ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС"; ТОВ "ФК "Є ГРОШІ КОМ"; ТОВ "БІЗПОЗИКА"; ТОВ "ФК "ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ" у десятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали надати керуючому реструктуризацією Белінській Наталії Олександрівні (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 190 від 12.02.2013, адреса: АДРЕСА_3 ) та Господарському суду Івано-Франківської області інформацію про залишок коштів на рахунках ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , (реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 ).

Оприлюднити на офіційному веб-порталі судової влади України оголошення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_2 , (реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 )

Попереднє засідання суду призначити на 28.05.2024 об 10:00. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Грушевського, 32, м. Івано-Франківськ, 76018, зал судових засідань № 6.

Учасникам справи направити в попереднє засідання суду своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами зазначеними в ст. 60 ГПК України.

Учасники у справі про банкрутство можуть:- брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду (тобто дистанційно (з дому, офісу, іншого власного приміщення), не прибуваючи до суду) за допомогою власних технічних засобів (комп`ютеру, телефону, що має камеру, тощо), через сервіс "EasyCon" - https://vkz.court.gov.ua/. Також суд повідомляє про технічну можливість учасників справи брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду;- подавати та отримувати процесуальні документи в електронному вигляді. Для цього необхідно зареєструватись в підсистемах (модулях) "Електронний суд", "Електронний кабінет" Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системі та зареєструвати офіційну електронну адресу за посиланням http://cabinet.court.gov.ua/;- надсилати процесуальні документи у справі на поштову адресу суду: вул. Грушевського, 32, м. Івано-Франківськ, 76018 та/або на електронну адресу суду: inbox@if.arbitr.gov.ua із обов`язковим застосуванням кваліфікованого електронного підпису (засоби зв`язку: тел. + 380342783541, +380342783542 );- отримувати інформацію у справі зі сторінки на офіційному вебпорталі "Судова влада України" в мережі Інтернет за вебадресою: http://court.gov.ua/fair/sud5010/ або з офіційної сторінки Господарського суду Івано-Франківської області в мережі Інтернет за вебадресою: http://if.arbitr.gov.ua/sud5010/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення і може бути оскаржена безпосередньо до Західного апеляційного господарського суду протягом десяти днів з дня складення повного судового рішення.

Суддя Шкіндер П.А.

Дата ухвалення рішення16.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118391897
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: неплатоспроможність фізичної особи

Судовий реєстр по справі —909/1157/23

Ухвала від 20.05.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 20.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 06.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 11.01.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 08.01.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 26.12.2023

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні