Ухвала
від 16.04.2024 по справі 650/935/24
ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Справа № 650/935/24

Провадження № 2-а/650/7/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

16 квітня 2024 року смт. Велика Олександрівка

Суддя Великоолександрівського районного суду Херсонської області Хомик І.І., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Адміністративної комісії при Виконавчому комітеті Борозенської сільської ради Бериславського району Херсонської області про скасування постанови

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Великоолександрівського районного суду Херсонської області знаходиться адміністративний позов ОСОБА_1 до Адміністративної комісії при Виконавчому комітеті Борозенської сільської ради Бериславського району Херсонської області про скасування постанови.

В ході розгляду зазначеної справи стало необхідним витребування матеріалів адміністративної справи відносно ОСОБА_1 за ч.2 ст. 156 КУпАП.

Правові підстави для витребування відповідних даних, передбачені статтею 80 КАС України, згідно з частиною третьою якої про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

Відповідно до частини другої статті 80 КАС України при вирішенні питання про витребування доказів враховується: який доказ витребовується; обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа.

При цьому, зважаючи на те, що позивач не звернувся до суду із клопотанням про витребування доказів у встановленому частиною першою статті 80 КАС України порядку, але суд при вирішенні відповідного питання дійшов висновку про необхідність отримання відповідної інформації, суд вирішив здійснити витребування вказаних доказів за власною ініціативою.

Керуючись ст. 80 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Витребувати у Адміністративної комісії при Виконавчому комітеті Борозенської сільської ради Бериславського району Херсонської області матеріали адміністративної справи відносно ОСОБА_1 за ч.2 ст. 156 КУпАП.

Роз`яснити, що відповідно до частини шостої статті 80 КАС України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Відповідно до частини сьомої статті 80 КАС України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ірина ХОМИК

СудВеликоолександрівський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення16.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118406262
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу реалізації державної політики у сфері економіки та публічної фінансової політики, зокрема щодо організації господарської діяльності, з них дозвільної системи, нагляду (контролю), реалізації держ-ї регуляторної політики у сфері госп-ї д-ті; ліцензування видів господарської д-ті; розроблення і застосування національних стандар., технічних регламентів та процедур оцінки відповідності

Судовий реєстр по справі —650/935/24

Постанова від 15.05.2024

Адміністративне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

Ухвала від 16.04.2024

Адміністративне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

Ухвала від 11.03.2024

Адміністративне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні