Ухвала
від 17.04.2024 по справі 282/262/24
ЛЮБАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 282/262/24

Провадження № 2/282/109/24

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

17 квітня 2024 року селище Любар

Любарський районний суд Житомирської області у складі:

головуючого судді Вальчука В.В.

при секретарі судового засідання Демчук В.І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в селищі Любар, за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Любарської селищної ради, ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою судді від 13 лютого 2024 року відкрито провадження у даній справі. Розгляд справи здійснюється за правилами загального позовного провадження.

Згідно ч.1 ст.196 ЦПК України, для виконання завдань підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання учасники судового процесу не з`явились, від представника позивачки надійшла заява в якій він просив проводити судове засідання за його відсутності та відсутності його довірительки.

Від представника Любарської селищної ради надійшов до суду відзив, у якому вони не заперечують щодо заявлених вимог та просять проводити розгляд справи у відсутності їх представника.

Відповідачка ОСОБА_2 , у підготовче судове засідання не з`явилася, хоча про час та місце його проведення повідомлялася у встановленому законом порядку, шляхом розміщення оголошення на веб-сайті суду, про причини своєї неявки суд не повідомила, а також заяв та клопотань про відкладення підготовчого судового засідання на адресу суду від неї не надходило.

Заяви та клопотання передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України на адресу суду від сторін не надходили.

У відповідності до ч.2 ст.247 ЦПК України, у зв`язку з неявкою усіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У підготовчому засіданні були проведені усі необхідні дії, передбачені ст.ст.197, 198 ЦПК України.

Згідно п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Саме тому, суд вважає підготовче засідання закінченим, а тому відповідно вважає за доцільне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Разом з тим, приймаючи до уваги те, що остання відома зареєстрована адреса місця проживання співвідповідача ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ) знаходиться на тимчасово окупованій території, то про виклик її має бути повідомлено згідно із порядком, визначеним ст.12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», згідно якої, якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.196, 197, 198, 200, 210, 211, 247, 353 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Підготовче засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Любарської селищної ради, ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 30 квітня 2024 року.

Про час та місце розгляду повідомити сторони.

Викликати в судове засідання співвідповідача ОСОБА_2 через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. В. Вальчук

СудЛюбарський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118408472
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —282/262/24

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Вальчук В. В.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Вальчук В. В.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Вальчук В. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Вальчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні