Ухвала
від 17.04.2024 по справі 591/326/24
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа №591/326/24

Провадження № 2/591/73/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 квітня 2024 року Зарічний районний суд м. Суми в складі:

головуючого - судді Сидоренко А.П.

з участю секретаря судового засідання Чмуневич М.О.

представника позивача ОСОБА_1

представників відповідачки ОСОБА_2 , ОСОБА_3

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Суми цивільну справу за позовом ОСОБА_4 в особі представника адвоката Кузченко Тетяни Миколаївни до Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі про визнання наказів протиправними, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_4 в особі представника адвоката Кузченко Т.М. звернувся до суду з вказаним позовом до Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі та, остаточно уточнивши позовні вимоги, просить визнати протиправним та скасувати наказ Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі № 19-п від 08 листопада 2023 року;

визнати протиправним та скасувати наказ Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі № 1-144 від 22 січня 2024 року, яким звільнено з роботи позивача з 22 січня 2024 року;

поновити позивача на посаді заступника директора Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі з 23 січня 2024 року і в цій частині судове рішення допустити до негайного виконання;

стягнути з відповідача на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу, починаючи стягнення з 23 січня 2024 року по час винесення судом рішення у справі і допустити негайне виконання судового рішення в частині стягнення середнього заробітку в межах суми платежу за один місяць.

Ухвалою Зарічного районного суду м. Суми від 18 січня 2024 року відкрито провадження у вказаній справі, вирішено розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

В підготовче засідання з`явилися представник позивача, яка підтримала заявлений позов, представники відповідача які заперечували проти його задоволення.

Позивач в підготовче засідання не з`явився, про час і місце судового засідання повідомлений належним чином.

Під час підготовчого засідання з`ясовано, що бажання укласти мирову угоду сторони не висловили, відсутні звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді, судом вирішено питання про прийняття заяви про уточнення позовних вимог, клопотання про витребування доказів та виклику свідків.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України.

Підстави для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні відсутні.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на вказане, підготовче провадження підлягає закриттю та справу необхідно призначити до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 81, 84, 197, 198, 200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Витребувати в Комунальній установіСумської обласноїради зексплуатації адміністративноїбудівлі належним чином засвідчену копії наказу про звільнення працівника з посади головного інженера Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі, посадової інструкції головного інженера Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі та довідку з розрахунком середньоденного заробітку, розрахованого на підставі положень п. 2 розділу 2 Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 лютого 1995 року № 100.

Закрити підготовче провадження у справі за ОСОБА_4 в особі представника адвоката Кузченко Тетяни Миколаївни до Комунальної установи Сумської обласної ради з експлуатації адміністративної будівлі про визнання наказів протиправними, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити дану справу для розгляду по суті на 14год.30хв.21червня 2024року з викликом сторін у справі. Визначити дату судового розгляду 05 липня 2024 року о 10 год.

Викликати в судове засідання свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на вказану ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А.П.Сидоренко

СудЗарічний районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118414517
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —591/326/24

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Сидоренко А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні