Ухвала
від 16.04.2024 по справі 584/436/24
ПУТИВЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 584/436/24

Провадження № 2-о/584/24/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

16.04.2024 м. Путивль

Суддя Путивльського районного суду Сумської області Токарєв С.М., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересована особа - Путивльська міська рада Конотопського району Сумської області (місцезнаходження: вул. князя Володимира, 50, м. Путивль Конотопського району Сумської області), про встановлення фактів, що мають юридичне значення,

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернулася до суду з вказаною заявоюта просила встановити факт, що має юридичне значення, а саме, що ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в с. Мазівка Конотопського району Сумської області, прийняв спадщину шляхом фактичного вступу в управління та володіння спадковим майном після смерті матері - ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 в м. Путивль Конотопського району Сумської області.

Крім того, просила встановити факт, що місцем відкриття спадщини після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 , є АДРЕСА_2 .

Подану заяву обгрунтовувала тим, що встановлення вказаних фактів їй необхідно для оформлення спадкових прав після смерті батька ОСОБА_2 .

Підстави дляповернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Оскільки заяву подано за місцем проживання заявника, ця справа підсудна Путивльському районному суду.

Відтак є підстави для відкриття провадження у справі та призначення її до розгляду з викликом учасників справи.

В силу ст. 84 ЦПК України підлягає задоволенню клопотання заявника про витребування доказів.

Виходячи з викладеного,керуючисьст.ст.84, 187,316,318ЦПКУкраїни,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа - Путивльська міська рада Конотопського району Сумської області, про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

2. Відкрити провадження у справі № 584/436/24 за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Путивльська міська рада Конотопського району Сумської області, про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

3. Призначитисправу до судового розглядуна_12-00_годину "15" травня 2024 р.в залі суду за адресою: м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, 54, судом у складі: головуючий - суддя Токарєв С.М., секретар -Зікрата Я.В.

4. Копію ухвали направити учасникам справи.

5. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

6. Клопотання заявника про витребування доказів задовольнити та зобов`язати Путивльський відділ обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області (проспект Іоанна Путивльського, 34, м. Путивль Конотопського району Сумської області) надати належним чином завірені копії заяв ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , про призначення/перерахунок пенсії, в яких мається адреса місця її проживання чи реєстрації, та копію паспорта ОСОБА_3 , які маються в матеріалах пенсійної справи ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 в м. Путивль.

Ухвалаоскарженню не підлягає танабирає законної сили з моменту її підписання суддею. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя С.М.Токарєв

СудПутивльський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення16.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118414698
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —584/436/24

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні