Ухвала
від 18.04.2024 по справі 309/909/24
ХУСТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 309/909/24

Провадження № 2/309/223/24

У Х В А Л А

18 квітня 2024 року м. Хуст

Хустський районний суд Закарпатської області

в складі: головуючого-судді: Сідей Я.Я.

секретаря судового засідання: Свистак К.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Хуст цивільну справу за позовом:

ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог: Хустська районна рада про скасування свідоцтва про право власності на житловий будинок та визнання права власності в порядку спадкування, суд -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до відповідачів, третя особа без самостійних вимог: Хустська районна рада про скасування свідоцтва про право власності на житловий будинок, скасування рішення виконкому Хустської районної ради від 14.03.1990 р. та визнання права власності в порядку спадкування на житловий будинок.

В підготовче судове засідання представник позивача адвокат Стець М.І. подав клопотання про заміну неналежної третьої особи без самостійних вимог Хустської районної ради на третю особу, яка не заявляє самостійних вимог Хустська районна військова адміністрація, код ЄРДПОУ 04053861, м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 21. Посилається на те, що Хустська районна рада не є правонаступником виконавчого комітету Хустської районної ради, яким прийнято рішення про оформлення права власності на живий будинок, а тому рішення суду може вплинути на права та обов`язки Хустської районної військової адміністрації.

Учасники процесу в судове засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені судом належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, з урахуванням неявки сторін по справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вивчивши матеріали справи в межах заявленого клопотання, суд дійшов висновку, що клопотання адвоката позивача підлягає до задоволення з наступних підстав.

Згідно з ч. 3 ст.53 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Керуючись ст.ст. 53, 197, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника позивача адвоката Стець М.І. - задовольнити.

Замінити у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог Хустську районну раду на третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Хустську районну військову адміністрацію, код ЄРДПОУ 04053861, м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 21 Закарпатської області.

Копію ухвали надіслати на адресу третьої особи: м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 21 Закарпатської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Хустського

районного суду: Сідей Я.Я.

СудХустський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118436871
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —309/909/24

Рішення від 29.05.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Сідей Я. Я.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Сідей Я. Я.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Сідей Я. Я.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Сідей Я. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні