Ухвала
від 18.04.2024 по справі 201/4292/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/4292/24

Провадження № 2/201/2373/2024

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

і відкриття провадження

18квітня 2024року суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Наумова О.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лор клініка», ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Міністерство охорони здоров`я про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок неналежного надання медичної послуги,

В С Т А Н О В И В :

15 квітня 2024 року ОСОБА_1 звернулась до Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська з позовом до ТОВ «Лор клініка», ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Міністерство охорони здоров`я про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок неналежного надання медичної послуги.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями, головуючим по справі визначено суддю Наумову О.С.

Спір усправі виникміж позивачкою ОСОБА_1 ,яка зареєстрованаза адресою: АДРЕСА_1 та відповідачами ТОВ «Лор клініка», що розташована за адресою: м. Дніпро, вул. Івана Акінфієва, буд. 28, кв. 25; ОСОБА_2 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Міністерство охорони здоров`я, яке розташоване за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7.

Предметом спору є відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок неналежного надання медичної послуги.

Підсудність справи визначена згідно з положеннями ч. 2 ст. 27, ч. 15 ст. 28 ЦПК України.

Розгляд справи відбуватиметься за загальними правилами позовного провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Враховуючи, що підстав для залишення без руху, повернення позивачу позовної заяви, відмови у відкритті провадження невстановлено, керуючись ст. ст. 27, 28, 187, 353 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В :

Прийняти позовнузаяву дорозгляду івідкрити провадження у цивільній справі № 201/4292/24 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лор клініка», ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Міністерство охорони здоров`я про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок неналежного надання медичної послуги.

Призначити проведення підготовчого засідання усправі на 09 год. 20 хв. 13 травня 2024 року, про що повідомити сторони.

Відповідачі мають право подати до суду відзив на позовну заяву у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи мають бути надані суду. Форма та зміст відзиву передбачені ст. 178 ЦПК України.

Відповідно до ч. 2 ст. 191 ЦПК України, у разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ст. 199 ЦПК України, позивач та відповідач в п`ятиденний строк з моменту отримання відповідно відзиву та відповіді на відзив мають право подати до суду відповідь на відзив та заперечення.

Копію ухвали надіслати сторонам. Відповідачам та третій особі разом з копією ухвали про відкриття провадження направити копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Третя особа відповідно до положень ст.ст. 181, 278 ЦПК України має право подати пояснення щодо позову і щодо відзиву протягом десяти днів з дня їх отримання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.С.Наумова

СудЖовтневий районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118445173
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю фізичної особи, крім відшкодування шкоди на виробництві

Судовий реєстр по справі —201/4292/24

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Наумова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні