Ухвала
від 18.04.2024 по справі 632/2226/23
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 632/2226/23

провадження № 2/632/247/24

У Х В А Л А

Іменем України

18 квітня 2024 р. м. Первомайський

Первомайський міськрайонний суд Харківської області у складі: судді Библіва С.В., за участю секретаря Кузьменко М.В., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду у місті Первомайському Лозівського району Харківської області цивільну справу за позовом Виконавчого Комітету Первомайської міської ради Харківської області до ОСОБА_1 , 3-тя особа: ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Первомайського міськрайонного суду Харківської області знаходиться цивільна справа за позовом Виконавчого Комітету Первомайської міської ради Харківської області до ОСОБА_1 , 3-тя особа: ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

30 січня 2024 року позовну заяву було прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, підготовче засідання було призначено на 05 березня 2024 року, проведення якого було відкладено на 18 квітня 2024 року, через відсутність у суду відомостей про вручення відповідачу повідомлення про день, час та місце проведення підготовчого засідання.

18 квітня 2024 року сторони належним чином повідомлені про день, час та місце розгляду справи до суду не прибули, від відповідачки заяв про відкладення підготовчого засідання, проведення підготовчого засідання у її відсутність до суду не надходило, також вона не надала і відзиву на позов.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до п.1 ч.3 ст.223 ЦПК України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

За таких обставин, суд вважає за можливе провести підготовче засідання без участі учасників справи.

Положеннямист.189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189,196-198,200,223,247 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовчепровадження поцивільній справіза позовом Виконавчого Комітету Первомайської міської ради Харківської області до ОСОБА_1 , 3-тя особа: ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів та призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданніна 18 червня 2024 рокуна 08:30 год. за адресою приміщення суду: Харківська область, Лозівський район, м. Первомайський, 3 мікрорайон, будинок 1-А, зал № 2.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1ст. 353 ЦПК Українине підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя: С. В. Библів

Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118446790
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —632/2226/23

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні