Ухвала
від 18.04.2024 по справі 703/969/24
СМІЛЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 703/969/24

2-о/703/60/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 квітня 2024 року м. Сміла

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого - судді Криви Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання Холодняк Л.П., р

розглянувши у закритому судовому засіданні матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , орган опіки та піклування в особі служби у справах дітей виконавчого комітету Смілянської міської ради, про усиновлення дитини, -

встановив:

В провадженні Смілянського міськрайонного суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , орган опіки та піклування в особі служби у справах дітей виконавчого комітету Смілянської міської ради, про усиновлення дитини.

18 квітня 2024 року від заявника надійшло клопотання, в якому останній просив залучити Смілянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Черкаському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) в якості заінтересованої особи.

Суд вважає за необхідне залучити до у часті в справі в якості заінтересованої особи Смілянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Черкаському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) в якості заінтересованої особи, оскільки ухвалене рішення суду може вплинути на їх права та обов`язки.

Відповідно до вимог ч.3 ст. 42 ЦПК України, у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне, залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи Смілянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Черкаському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) в якості заінтересованої особи.

Керуючись ст.42,294 ЦПК України, суд, -

постановив:

Клопотання задовольнити.

Залучити в якості заінтересованої особи Смілянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Черкаському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Копію ухвали надіслати учасникам справи, копію позовної заяви направити заінтересованій особі.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: Ю.В. Крива

СудСмілянський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118457283
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —703/969/24

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Крива Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні