Ухвала
від 19.04.2024 по справі 592/4558/24
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/4558/24

Провадження № 2/592/1279/24

УХВАЛА

про виправлення описки

19 квітня 2024 року м.Суми

Ковпаківський районний суд м. Суми в складі: головуючогосудді Катрич О.М., за участю секретаряДядечко Г.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Суми матеріали позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 -адвоката Супруна Дмитра Володимировича до Акціонерного товариства «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання - ІНЖИНІРИНГ» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Ковпаківського районного суду м. Суми від 25.03.2024 року прийнято заяву до розгляду та відкрито провадження у цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Супруна Дмитра Володимировича до Акціонерного товариства «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання - ІНЖИНІРИНГ» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку.

Відповідно до ст.269ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступних висновків.

Так, при виготовленні судом тексту ухвали від 25.03.2024 р. в її тексті у вступній частині ухвали та в першому абзаці резолютивної частини було допущено описку в найменуванні відповідача, а саме замість «ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб"» зазначено невірно «Акціонерне товариство «Сумське машинобудівне науково-виробниче об`єднання - ІНЖИНІРИНГ»», яку суд вважає за необхідне виправити.

Керуючисьст. 269 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку в тексті ухвали Ковпаківського районного суду м. Суми від 25.03.2024 року у вступній частині ухвали та в першому абзаці резолютивної частини найменування відповідача зазначити вірно «ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб"».

Вважати за вірний перший абзац вступної частини «Суддя Ковпаківського районного суду міста Суми Катрич О.М., розглянувши матеріали позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 -адвоката Супруна Дмитра Володимировича до ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб" про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку»

Вважати за вірний перший абзац резолютивної частини «Прийняти до розгляду та відкрити провадження за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 -адвоката Супруна Дмитра Володимировича до ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб" про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку»

Апеляційна скаргана ухвалусуду першоїінстанції подаєтьсяпротягом п`ятнадцятиднів здня їїпроголошення.Учасник справи,якому повнерішення абоухвала судуне буливручені уденьйого(її)проголошенняабо складення,має правона поновленняпропущеного строкуна апеляційнеоскарження наухвали суду-якщоапеляційна скаргаподана протягомп`ятнадцятиднів здня врученняйому відповідноїухвали суду.

Суддя О.М. Катрич

СудКовпаківський районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення19.04.2024
Оприлюднено22.04.2024
Номер документу118468434
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —592/4558/24

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні