Ухвала
від 22.04.2024 по справі 2-413-05
ЛЕБЕДИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Лебединський районний суд Сумської області

Справа № 2-413-05

Номер провадження 4-с/950/1/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"22" квітня 2024 р. Лебединський районний суд Сумської області

в складі: головуючого судді - Стеценко В. А.

при секретарі судового засідання Радковській О.В.,

розглянувши скаргу адвоката Паламаренко Тетяни Іванівни, яка діє в інтересах ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , орган, дії якого оскаржуються - Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у м. Суми Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), посадова особа, до компетенції якої належить вирішення питання про усунення порушення права чи свободи заявника державний виконавець Лебединського відділу державної виконавчої служби у Сумському районі Сумської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богомолов Дмитро Сергійович, на дії та рішення державного виконавця,

У Х В А Л И В :

Скаргу адвоката Паламаренко Тетяни Іванівни, яка діє в інтересах ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , орган, дії якого оскаржуються - Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у м. Суми Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), посадова особа, до компетенції якої належить вирішення питання про усунення порушення права чи свободи заявника державний виконавець Лебединського відділу державної виконавчої служби у Сумському районі Сумської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богомолов Дмитро Сергійович, на дії та рішення державного виконавця задовільнити.

Визнати дії старшого державного виконавця Ковпаківського ВДВС міста Суми ГТУЮ у Сумській області Івотської Альони Миколаївни щодо включення в розрахунок заборгованості по аліментах від 23 квітня 2018 року ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 на утримання доньки ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 , борг поза межами трирічної давності з дня пред`явлення виконавчого листа до виконання неправомірними.

Зобов`язати державного виконавця Лебединського відділу державної виконавчої служби у Сумському районі Сумської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богомолова Дмитра Сергійовича здійснити перерахунок заборгованості по аліментах ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 на утримання доньки ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 , в межах трирічної давності з дня пред`явлення виконавчого листа до виконання, шляхом зменшення суми заборгованості на 45 243,15 грн. (за період з лютого 2005 року по січень 2015 включно).

Скасувати постанову від 14.06.2019 року про накладення штрафу, винесену головним державним виконавцем Ковпаківського відділу державної виконавчої служби міста Суми Головного територіального управління юстиції у Сумській області Балабою Ліною Олександрівною у межах виконавчого провадження № 55757585.

Ухвала може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня її проголошення.

Суддя Володимир СТЕЦЕНКО

Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу118501383
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення порушення права чи свободи заявника державний виконавець Лебединського відділу державної виконавчої служби у Сумському районі Сумської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богомолов Дмитро Сергійович, на дії та рішення державного виконавця

Судовий реєстр по справі —2-413-05

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні