Судовий наказ
від 22.04.2024 по справі 465/1578/24
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Франківський районний суд м.Львова

СУДОВИЙ НАКАЗ

22.04.2024 року 465/1578/24

2-н/465/778/24

Суддя Франківського районного суду м.Львова Кузь В.Я., розглянувши заяву Львівського комунального підприємства "Львівський ліхтар" про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 на користь Львівського комунального підприємства "Львівський ліхтар" заборгованості за житлово - комунальні послуги, -

(указати вимоги заявника)

Керуючись ст.ст.160-164, 167-169, 172 ЦПК України, ст.ст. 509, 526, 612 ЦК України, -

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ), який проживаєза адресою:

АДРЕСА_1

(повне імя (найменування) боржника, місце проживання або місцезнаходження боржника) :

(ідентифікаційний код юридичної особи у Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій боржника, реєстраційний номер облікової картки платника податків боржника за його наявності або номер і серію паспорту заявника для фізичних осіб - громадян України)

на користь Львівського комунального підприємства "Львівський ліхтар"

(повне ім`я (найменування) стягувача)

79029, м. Львів, вул. Героїв УПА 78

(місце проживання або місцезнаходження стягувача)

ЄДРПОУ 20807029

(розрахунковий рахунок стягувача (юридичної особи) в установі банку, на користь якого слід стягувати кошти)

( ідентифікаційний код юридичної особи у Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України заявника, реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника за його наявності або номер і серію паспорту заявника для фізичних осіб - громадян України)

5 872 (п"ять тисяч вісімсот сімдесят дві) гривень 49 коп. заборгованості за житлово - комунальні послуги за адресою м. Львів, вул. С. Бандери, буд.37

(указати що саме, суму у гривнях цифрами і прописом)

2. Стягнути з боржника на користь стягувача 302,80 грн. судового збору.

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя В. Кузь

(підпис) (ініціали, прізвище судді, який видав судовий наказ)

Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованості заявлених стягувачем вимог по суті.

Згідно з вимогами ст. 170 ЦПК України, боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до нього документів подати заяву про його скасування, до суду який його видав , крім випадків видачі судового наказу відповідно до п.4,5 ч.1 ст. 161 ЦПК України. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Відповідно до положень ст. 172 ЦПК України, у разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для предявлення до виконання.

Відповідно до ст. 170 ЦПК України заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі. У заяві про скасування судового наказу має бути зазначено: 1) найменування суду, в який подається заява; 2) повне найменування ( для юридичних осіб) або ім.»я, прізвище, по- батькові для фізичних осіб заявника і боржника, їх місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи у Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України заявника та боржника, реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника та боржника за його наявності або номер і серію паспорту заявника для фізичних осіб - громадян України; 3) наказ, що оспорюється; 4) зазначення про повну або часткову необґрунтованість вимог стягувача . До заяви про скасування судового наказу додається документ, що підтверджує сплату судового збору.

Заява підписується боржником або його представником і подається з її копією та копіями доданих до неї документів для надання стягувачеві. До заяви, яка подається представником боржником, має бути додано документ, що підтверджує його повноваження.

У разі подання неналежног оформленої заяви про скасування судового наказу суддя постановляє ухвалу про її повернення без розгляду не пізніше двох днів з дня її надходження до суду.

Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено24.04.2024
Номер документу118515810
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —465/1578/24

Судовий наказ від 22.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні