Рішення
від 23.04.2024 по справі 134/634/24
КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 134/634/24

2-о/134/24/2024

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

23 квітня 2024 року смт. Крижопіль

Крижопільський районний суд Вінницької області

у складі: головуючої судді Кантонистої О.О.

присяжних Кудлик Н.В., Вакарчук І.В.

за участю: секретаря судового засідання Франко О.Г.

представника заявника - адвоката Лукавського І.А.

представника органу опіки та піклування - Дишкант О.В.

заінтересованої особи ОСОБА_1

розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в смт. Крижопіль цивільну справу за заявою ОСОБА_2 про усиновлення дитини, заінтересовані особи: орган опіки та піклування Тульчинської районної військової адміністрації Вінницької області, ОСОБА_1 ,

ухвалив:

Заяву ОСОБА_2 задовольнити.

Оголосити ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, уродженця смт. Крижопіль Вінницької області, усиновлювачем неповнолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця с. Левково Крижопільського району Вінницької області.

Внести зміни до актового запису № 13 від 13 липня 2007 року, складеного виконавчим комітетом Соколівської сільської ради Крижопільського району Вінницької області, про народження ОСОБА_3 , вказавши батьком дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, змінити усиновленій дитині прізвище з « ОСОБА_3 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », по батькові з « ОСОБА_3 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 ».

Копію рішення суду після набрання законної сили надіслати органу державної реєстрації актів цивільного стану.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Вінницького апеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Заявник: ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Заінтересована особа: Орган опіки та піклування Тульчинської районної військової адміністрації Вінницької області, місцезнаходження: вул. М. Леонтовича, 1 м. Тульчин Вінницької області, код ЄДРПОУ 04051129.

Заінтересована особа: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 .

Суддя

Присяжні:

СудКрижопільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118544253
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —134/634/24

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні