Ухвала
від 23.04.2024 по справі 715/485/24
ГЛИБОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 715/485/24

Провадження № 2/715/216/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

23 квітня 2024 року

Глибоцький районний суд Чернiвецької областi

в складi: головуючого судді Цуркана В.В.

секретар судового засідання Майщук С.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Боднарюк Костянтин Васильович до ОСОБА_2 , третя особа - орган опіки та піклування Сучевенської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, про позбавлення батьківських прав,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувя до суду із позовом до ОСОБА_2 , третя особа - орган опіки та піклування Сучевенської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Глибоцького районного судуЧернівецької областівід 28.02.2024року було відкрито провадження за вказаним позовом, а справу призначено до підготовчого судового розгляду.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явилася, однак її представник ОСОБА_3 подав до суду заяву, згідно якої просив суд провести підготовче засідання у їх відсутності та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, хоча належним чином повідомлялася про час та місце розгляду справи.

Представник органу опіки та піклування Сучевенської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області в підготовче судове засідання не з`явився, однак подав до суду заяву, згідно якої позовні вимоги визнає та справу просить розглядати без представника сільської ради.

На стадії підготовчого провадження судом було вжито всіх заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку.

Суд дійшов висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

З урахуванням наведеного, керуючись ст.ст. 197,198,200 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Боднарюк Костянтин Васильович до ОСОБА_2 , третя особа - орган опіки та піклування Сучевенської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, про позбавлення батьківських прав та призначити справу до судового розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 21.05.2024 року о 11:00 годині у залі судового засідання у приміщенні суду.

Про час і місце розгляду справи повідомити сторін у справі.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено24.04.2024
Номер документу118547612
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —715/485/24

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Цуркан В. В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Цуркан В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні