Ухвала
від 23.04.2024 по справі 120/155/24
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про виправлення описки

м. Вінниця

23 квітня 2024 р.Справа № 120/155/24

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Альчук М.П., розглянувши матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру ГCЦ МВС у Волинській області (вул. Гордіюк, 14б, м. Луцьк, Волинська обл., код ЄДРПОУ 43611975), відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи Державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Любомль, Любомльського та Шацького районів Волинської області в особі Управління Державної автомобільної інспекції Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити дії, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області (вул. Гордіюк, 14б, м. Луцьк, Волинська обл., код ЄДРПОУ 43611975), відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи Державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Любомль, Любомльського та Шацького районів Волинської області в особі Управління Державної автомобільної інспекції Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити дії.

Рішенням суду від 18.03.2024 року адміністративний позов задоволено частково.

До суду 18.04.2024 року надійшла заява про виправлення описки.

Дослідивши зазначену заяву, суд погоджується, що при виготовленні судового рішення було допущено описки, а саме по тексту рішення та в резолютивній частині помилково вказано скорочене найменування відповідача, а саме "РСЦ СГЦ МВС у Волинській області" замість правильного "РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області". Окрім того, помилково зазначено назву міста у найменуванні другого відповідача, а саме вказано "Державна автомобільна інспекції з обслуговування м. Любомиль, Любомильського та Шаргородського районів Волинської області" замість правильного найменування "Державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Любомль, Любомльського та Шацького районів Волинської області".

Відповідно до ч.1, 2 ст. 253 КАС України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Приймаючи до уваги вищезазначене, зважаючи на те, що вказані помилки є технічними описками, суд приходить до висновку про необхідність виправлення вказаної описки, шляхом зазначення по тексту рішення та в його резолютивній частині правильного найменування відповідачів, а саме: "РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області" та "Державна автомобільна інспекція з обслуговування м. Любомль, Любомльського та Шацького районів Волинської області".

Керуючись ст.ст. 248, 253, 256, 294 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Виправити описки, допущені в рішенні Вінницького окружного адміністративного суду від 18.03.2024 року у справі № 120/155/24, шляхом зазначення по тексту рішення та в його резолютивній частині правильного найменування відповідачів, а саме: "РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області" та "Державна автомобільна інспекція з обслуговування м. Любомль, Любомльського та Шацького районів Волинської області".

Ухвала набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Відповідно до ст. 295 КАС України, апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СуддяАльчук Максим Петрович

Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118559661
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них транспорту та перевезення пасажирів

Судовий реєстр по справі —120/155/24

Ухвала від 23.04.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Альчук Максим Петрович

Рішення від 18.03.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Альчук Максим Петрович

Ухвала від 10.01.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Альчук Максим Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні