Ухвала
від 24.04.2024 по справі 396/559/24
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/559/24

Провадження № 2/396/317/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24.04.2024 року м. Новоукраїнка

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого -судді ЦесельськоїО.С.,за участісекретаря судовихзасідань НовіковоїЯ.О.,розглянувши підчас підготовчогорозгляду взалі судув м.Новоукраїнка цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Грейніс Владислав Олександрович до Новоукраїнської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, третя особа на стороні відповідача: приватний нотаріус Новоукраїнського районного нотаріального округу Полякова Н.В. про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду перебуває зазначена цивільна справа.

Ухвалою суду від 29.03.2024 року відкрито провадження у даній справі в порядку загального позовного провадження та призначено до підготовчого судового засідання.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі й закінчується закриттям підготовчого засідання.

Представник позивача та позивач в судове засіданні не з`явились, подавши заяву про розгляд справи без їх участі не заперечили проти закриття підготовчого судового засіданні та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомлений про дату та час розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомлений про дату та час розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив.

Під час підготовчого провадження дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, виконано, спір між сторонами не врегульовано. Підстав для залишення позову без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття такого не має.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На даний час закінчився строк на подання відзиву та доказів, отже суд провів підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 196-197, 200 ЦПК України , суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом ОСОБА_1 , представник позивача адвокат Грейніс Владислав Олександрович до Новоукраїнської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, третя особа на стороні відповідача: приватний нотаріус Новоукраїнського районного нотаріального округу Полякова Н.В. про визначення додаткового строку для прийняття спадщини та призначитисправу досудового розглядув загальномупозовному провадженні на 22.05.2024 року о 13:30 год. в залі судових засідань № 1 Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області за адресою: Кіровоградська область м. Новоукраїнка вул. Соборна, 34, зал № 1.

В судове засідання викликати учасників справи.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному ВЕБ-сайті: https://court.gov.ua/sud1116/.

Копію ухвали направити учасникам процесу.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: О. С. Цесельська

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118580759
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —396/559/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні