Ухвала
від 17.04.2024 по справі 766/5044/23
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 766/5044/23

н/п 2/766/6343/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

17.04.2024 року м.Херсон

Херсонський міський суд Херсонської області у складі:

головуючої судді Дорошинської В.Е.,

при секретарі Волощук О.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Херсоні цивільну справу в порядку загального позовного провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального не комерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського» Херсонської міської ради про поновлення на роботі,

встановив:

Позивач звернувся до Херсонського міського суду Херсонської області з позовом до Комунального не комерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського» Херсонської міської ради про поновлення на роботі.

Ухвалою суду від 07.09.2023 року відкрито провадження у цивільній справі та призначено розгляд у загальному порядку з призначенням підготовчого судового засідання.

18.10.2023 року від відповідача до суду надійшов відзив на позовну заяву.

Представник позивачау підготовче судове засідання не з`явився, подав заяву, в якій просить розгляд справи проводити без позивача та його представника. Позовні вимоги позивач підтримує повністю, просить їх задовольнити. Раніше подане клопотання стосовно виклику та допиту в якості свідків просить залишити без розгляду. Проти закриття підготовчого не заперечували.

Представник відповідачау підготовче судове засідання не з`явився, подав заяву в якій просили слухати справу без їх участі. Позовні вимоги не визнають, просили в задоволенні позову відмовити .

Суд, з урахуванням викладеного,постановив: розглядати справу за відсутності сторін.

За приписами ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом виконано вимоги ч.2 ст.197 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.197-200,258,260,261, 353 ЦПК України, суд, -

постановив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального не комерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського» Херсонської міської ради про поновлення на роботі, та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 29.04.2024 року о 09-15 годині у приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області (м. Херсон, вул. Маяковського, 6/29, зал судових засідань 403).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяВ. Е. Дорошинська

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118600859
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —766/5044/23

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Дорошинська В. Е.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Дорошинська В. Е.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Дорошинська В. Е.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Дорошинська В. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні