Ухвала
від 25.04.2024 по справі 753/4493/24
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/4493/24

провадження № 2/753/4519/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"25" квітня 2024 р. суддя Дарницького районного суду м. Києва Сирбул О.Ф., розглянувши в порядку спрощеного провадження без повідомлення сторін в приміщенні суду в м.Києві цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Повітрофлотський сервіс»до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті жилово-комунальних послуг, -

ВСТАНОВИВ:

У лютому 2024 року до суду надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Повітрофлотський сервіс»до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті жилово-комунальних послуг.

Ухвалою судді Дарницького районного суду м. Києва від 12.03.2024 у справі було відкрито провадження та призначено справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Разом з тим від відповідача надійшли заперечення та відзив на позовну заяву.

Дослідивши матеріали справи, суддя вважає за необхідне перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін до розгляду справи в судовому засіданні з повідомленням сторін, за наступних підстав.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

За клопотанням однієї зі сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, до початку розгляду справи, а також приймаючи до уваги зміст позовних вимог, зміст заяв відповідача, з метою об`єктивного, всебічного та правильного розгляду справи по суті, та дотримання рівних прав сторін, вважаю за необхідне розглядати дану справу в порядку спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін, в зв`язку з чим вважаю за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

На підставі викладеного, та керуючись ст. 279 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Перейти до розгляду цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Повітрофлотський сервіс»до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті жилово-комунальних послуг у судовому засіданні з викликом сторін у порядку спрощеного позовного провадження по суті на «30» травня 2024 року о «11» год. «00» хв., у приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 5-А, зал № 222.

Викликати учасників справи у судове засідання та направити їм копію вказаної ухвали.

Інформацію по справі можна отримати у приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. О. Кошиця, 5-а та на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud2602/.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудДарницький районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118611271
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про стягнення плати за користування житлом

Судовий реєстр по справі —753/4493/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні