Ухвала
від 23.04.2024 по справі 593/434/24
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-н/593/39/2024

У Х В А Л А

"23" квітня 2024 р. м.Бережани

СуддяБережанського районногосуду Тернопільськоїобласті ДанилівО.М.,розглянувши заяву Бережанського міського комунального підприємства «Добробут» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг з водопостачання та водовідведення,-

В С Т А Н О В И В :

Бережанське міськекомунальне підприємство«Добробут»звернулося до Бережанського районного суду Тернопільської області із заявою про видачу судового наказу про стягнення із ОСОБА_1 заборгованостіза оплатужитлово-комунальнихпослуг зводопостачання таводовідведення.

23 квітня 2024 року від заявника Бережанського міськогокомунального підприємства«Добробут»надійшла заява про відкликання поданої заяви про видачу судового наказу.

Відповідно до ч. 5 ст. 163 ЦПК України, заявник має право відкликати заяву про видачу судового наказу до розгляду її судом.

Враховуючи те, що заява про видачу судового наказу судом не розглянута та заявник до її розгляду подав заяву про відкликання заяви про видачу судового наказу, а тому вона підлягає поверненню заявнику.

На підставі наведеного, керуючись ч. 5 ст. 163 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Бережанського міського комунального підприємства «Добробут» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг з водопостачання та водовідведення повернути заявнику.

Ухвала може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом пятнадцяти днів з дня складення ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Суддя Бережанського районного суду

Тернопільської області Данилів О.М.

Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118624440
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —593/434/24

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Данилів О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні