Ухвала
від 24.04.2024 по справі 320/3754/22
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДСправа № 320/3754/22

УХВАЛА

24 квітня 2024 року м. Київ

Шостий апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача Файдюка В.В., суддів Кобаля М.І., Мєзєнцева Є.І., перевіривши апеляційну скаргу Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29 липня 2022 року у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи - ОСОБА_2 , служба у справах дітей та сім`ї Васильківської міської ради про визнання протиправними та скасування постанов, -

В С Т А Н О В И В :

Рішенням Київського окружного адміністративного суду від 29 липня 2022 року адміністративний позов ОСОБА_1 до Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи - ОСОБА_2 , служба у справах дітей та сім`ї Васильківської міської ради про визнання протиправними та скасування постанов - задоволено.

Не погоджуючись з вказаним рішенням, 18 квітня 2024 року відповідачем подано апеляційну скаргу.

Перевіривши апеляційну скаргу, суд вважає, що у відкритті апеляційного провадження має бути відмовлено з наступних підстав.

Так, судом встановлено, що Васильківський відділ державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) вже звертався до суду з апеляційною скаргою на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29 липня 2022 року аналогічного змісту.

Однак, ухвалою Шостого апеляційного адміністративного суду від 14 березня 2024 року у відкритті апеляційного провадження у справі № 320/3754/22 за апеляційною скаргою Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29 липня 2022 року - відмовлено.

Відповідно до п. 3 ч. 1 статті 299 КАС України суд апеляційної інстанції відмовляє у відкритті апеляційного провадження у справі, якщо є ухвала про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою цієї особи на це саме судове рішення.

Отже, з огляду на наявність ухвали Шостого апеляційного адміністративного суду від 14 березня 2024 року про відмову у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29 липня 2022 року, суд вважає, що відсутні підстави для відкриття апеляційного провадження в справі.

За таких обставин, зазначене вище виключає можливість апеляційного провадження за апеляційною скаргою Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29.07.2022 року у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи - ОСОБА_2 , служба у справах дітей та сім`ї Васильківської міської ради про визнання протиправними та скасування постанов.

Оскільки, вищевказані обставини перешкоджають прийняттю апеляційної скарги до провадження суду апеляційної інстанції, у відкритті провадження по вказаній апеляційній скарзі необхідно відмовити.

Керуючись ст.ст. 248, 299, 321, 325, 328, 329, 331 КАС України,

У Х В А Л И В :

У відкритті провадження за апеляційною скаргою Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на рішення Київського окружного адміністративного суду від 29.07.2022 року у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Васильківського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи - ОСОБА_2 , служба у справах дітей та сім`ї Васильківської міської ради про визнання протиправними та скасування постанов - відмовити.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Суддя-доповідач: В.В. Файдюк

Судді: М.І. Кобаль

Є.І. Мєзєнцев

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118632649
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними та скасування постанов

Судовий реєстр по справі —320/3754/22

Ухвала від 24.04.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Файдюк Віталій Васильович

Ухвала від 14.03.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Ухвала від 12.02.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Ухвала від 28.11.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Рішення від 28.07.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лапій С.М.

Ухвала від 24.04.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лапій С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні