Ухвала
від 22.04.2024 по справі 277/587/24
ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 277/587/24

Номер рядка звіту 10

УХВАЛА

"22" квітня 2024 р. смт Ємільчине

Суддя Ємільчинського районного суду Житомирської області Заполовський В.В., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки та піклування Новоград-Волинської РДА Житомирської області, Ємільчинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звягельському районі Житомирської області Центрального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про усиновлення дитини

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до суду із вказаною заявою, в якій просить дозволити йому усиновити ОСОБА_2 , внести зміни в актовий запис про народження ОСОБА_2 та замінити прізвище дитини на « ОСОБА_3 », а по-батькові на « ОСОБА_4 », вказати у графі «батько» - ОСОБА_1 .

Заява підсудна даному суду, відповідає вимогам ст.297 ЦПК України.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.293 ЦПК України, суд розглядає в порядку окремого провадження справи про усиновлення.

Відповідно до ч.4 ст.293 ЦПК України, у випадку, встановленому пунктом 4 частини другої цієї статті (усиновлення), розгляд справ проводиться судом у складі одного судді і двох присяжних.

Відповідно до ч.4 ст.294 ЦПК України, справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Відповідно до ч.1 ст.313 ЦПК України, справи про усиновлення суд розглядає за участю заявника та представника органу опіки та піклування.

Таким чином, необхідно відкрити провадження у цивільній справі за даною заявою та призначити її до розгляду в судовому засіданні за участю заявника та представника заінтересованої особи.

Керуючись ст.ст.187, 293, 294, 313 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки та піклування Новоград-Волинської РДА Житомирської області, Ємільчинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звягельському районі Житомирської області Центрального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про усиновлення дитини.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити розгляд справи на 11 год. 00 хв. 13 травня 2024 року в залі №2 Ємільчинського районного суду Житомирської області (Житомирська область, смт Ємільчине, вул. Незалежності, 2).

У судове засідання викликати заявника та представників заінтересованих осіб.

Копію ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі. Одночасно, з копією ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати їй подати письмові пояснення щодо заяви.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - em.zt.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:В. В. Заполовський

СудЄмільчинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення22.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118641660
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —277/587/24

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні