Ухвала
від 24.04.2024 по справі 495/3691/24
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про виправлення описки

Справа № 495/3691/24

Н омер провадження 2/495/2502/2024

24 квітня 2024 рокум. Білгород-Дністровський

Суддя Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Анісімова Н.Д., розглянувши позовну заяву:

ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа- Служба у справах дітей Білгород-Дністровської міської Ради Одеської області про позбавлення батьківських прав.

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , адреса мешкання: АДРЕСА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 адреса мешкання: АДРЕСА_2 , третя особа- Служба у справах дітей Білгород-Дністровської міської Ради Одеської області про позбавлення батьківських прав. Ухвалою Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 24 квітня 2024 року позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа- Служба у справах дітей Білгород-Дністровської міської Ради Одеської області " про позбавлення батьківських прав" було залишено без руху та надано позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви, а саме: сплати судового збору у визначеному законом розмірі .

При написанні вищевказаної ухвали в мотивувальні частині ухвали було помилково вказаний наступний абзац: Крім того, на думку суду, позивачеві слід уточнити суб*єктний склад відповідачів, вказав орган державної влади або місцевого самоврядування який видав оспорювані рішення та державний акт на право власності на земельну ділянку.

Відповідно до ч.1 ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі суду описки чи арифметичні помилки.

Оскільки вищевказаний абзац мотивувальної частини ухвали є опискою, суд вважає за необхідне з власної ініціативи винесення ухвалу суду,якою буде виправлена описка в ухвалі суду, шляхом виключення вищевказаного абзацу з мотивувальної частини ухвали суду від 24.04.2024 року за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа- Служба у справах дітей Білгород-Дністровської міської Ради Одеської області про позбавлення батьківських прав.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст. 269 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Виправити описку в мотивувальній частині ухвали Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 24 квітня 2024 року за позовом :

ОСОБА_1 до ОСОБА_1 ,третя особа-Служба усправах дітейБілгород-Дністровськоїміської РадиОдеської області пропозбавлення батьківськихправ, виключив з мотивувальної частини ухвали наступний абзац:

Крім того, на думку суду, позивачеві слід уточнити суб*єктний склад відповідачів, вказав орган державної влади або місцевого самоврядування який видав оспорювані рішення та державний акт на право власності на земельну ділянку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом 15 днів з моменту ії проголошення.

Суддя : Анісімова Н.Д.

СудБілгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118648047
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —495/3691/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Анісімова Н. Д.

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Анісімова Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні