Ухвала
від 04.12.2007 по справі 24/105б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

24/105б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

04.12.07 р.                                                                                           Справа № 24/105б                     

За заявою кредитора Головного управління робочого постачання Мінвуглепрому,                        м. Донецьк

до боржника  Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”,                  с. Староварварівка

Арбітражний керуючий  Бережний І.І.

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької областi       Плотніцький Б.Д.

Представники:

Від кредитора   Мірошник Л.В., за довіреністю

Від боржника  

Арбітражний керуючий  Бережний І.І. (ліквідатор)

Господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”, с. Староварварівка

Постановою суду від 14.11.2000р.  боржника визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Сівякова В.В.

Ухвалою суду від 06.02.2003р. ліквідатором  Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”, с. Староварварівка призначено арбітражного керуючого Земського С.В.

Ухвалою суду від 07.07.2004р. повноваження Земського С.В. припинені та ліквідатором призначено арбітражного керуючого Бережного І.І.

Ліквідатором за результатами проведеної роботи суду надані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Розглянувши звіт та ліквідаційний баланс у судовому засіданні 04.12.2007р., заслухавши пояснення ліквідатора та представника кредитора, суд встановив:

У ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведена інвентаризація майна                   банкрута - Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”,                             с. Староварварівка,  також проведена експертна оцінка майна банкрута.

Реалізація майнових активів боржника проводилась шляхом укладення прямих договорів купівлі - продажу.

Відповідно до звіту ліквідатора отримані в ході ліквідаційної процедури грошові кошти ліквідатором направлені на часткове задоволення вимог першої черги.

У зв'язку з відсутністю майна та грошових коштів, кредиторські вимоги другої, четвертої та частково першої черг залишились незадоволеними.

Згідно довідки № 362 від 10.10.2007р. Управління агропромислового розвитку Олександрівської райдержадміністрації, заробітна плата колишніх працівників Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко” у розмірі 107 356,07грн. виплачена з бюджетних коштів та заборгованості по заробітній платі в КСП „ім. Шевченко” – не має.

Документи Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”,                       с. Староварварівка здани на зберігання до Олександрівського районного трудового архіву (згідно довідки № 21 від 16.10.2007р. Олександрівського районного трудового архіву).

Звіт та ліквідаційний баланс розглянуті на засіданні комітету кредиторів 31.07.2007р. (протокол засідання комітету кредиторів № 7 від 31.07.2007р.) та схвалені одноголосно.

Представник кредитора, присутній у засіданні суду підтримав затвердження звіту та ліквідаційного балансу. Заперечень та зауважень по звіту ліквідатора суду не надано.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 31, 32, п.6 ст. 40  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд, -

                                                            УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”, с. Староварварівка.

Ліквідувати юридичну особу – Колективне сільськогосподарське підприємство „ім. Шевченко”, с. Староварварівка (84031, Донецька обл., Олександрівський район,                               с. Староварварівка; код ЄДР 00697863).

Вимоги, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

Припинити провадження по справі про банкрутство Колективного сільськогосподарського підприємства „ім. Шевченко”, с. Староварварівка.

Ліквідатору у тижневий строк надати суду акт про знищення печатки та штампу банкрута.

Зобов'язати державного реєстратора здійснити державну реєстрацію припинення юридичної особи.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Плотніцький Б.Д.           

                    

Вик  Петрова Л.Є.  тел. 305-67-79

Надруковано примірників -  11 :

господарському суду Донецької області -   1,

сторонам -  10 ,

Дата ухвалення рішення04.12.2007
Оприлюднено12.12.2007
Номер документу1186573
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —24/105б

Ухвала від 04.12.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 29.11.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні