Ухвала
від 25.04.2024 по справі 332/5978/23
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 332/5978/23

Провадження № 2/333/2253/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження,

призначення справи до судового розгляду по суті

25 квітня 2024 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Холода Р.С.,

за участю секретаря судового засідання Марченко В.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі Комунарського районного суду м. Запоріжжя цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 ) до ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 , проживає за адресою: АДРЕСА_3 , РНОКПП: НОМЕР_2 ), треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Степногірська селищна рада Василівського району Запорізької області, як орган опіки та піклування (місце знаходження: 71611, Запорізька обл., Василівський р-н., смт. Степногірськ, вул. Шкільна, буд. 24, код ЄДРПОУ: 25483063), районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району, як орган опіки та піклування (місце знаходження: 69104, м. Запоріжжя, вул. Чумаченка, буд. 32, код ЄДРПОУ: 37573541) про позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

08.02.2024 року до Комунарського районного суду м. Запоріжжя з Заводського районного суду м. Запоріжжя за підсудністю надійшла цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Степногірська селищна рада Василівського району Запорізької області, як орган опіки та піклування, районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району, як орган опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою суду від 09.02.2024 року відкрито провадження у справі, розгляд справи вирішено проводити за правилами загального позовного провадження.

Положеннями ч. 1 ст. 196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 та її представник - ОСОБА_3 до суду не з`явилися, надали заяву про розгляд справи за їх відсутності, проти закриття підготовчого провадження не заперечували.

Представник третьої особи - районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району, як орган опіки та піклування, до суду не з`явився, про дату, час та місце проведення засідання повідомлений своєчасно та належним чином, до суду надійшла заява про розгляд справи за відсутності представника, до якої долучено акт виходу на адресу проживання відповідача.

Представник третьої особи - Степногірська селищна рада Василівського району Запорізької області, як орган опіки та піклування, до суду не з`явився, про дату, час та місце проведення засідання повідомлений своєчасно та належним чином, суду надано довідку про фактичне місце проживання позивача та дитини, акт обстеження матеріально-побутових умов за місцем проживання позивача та дитини.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце проведення засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомив, клопотань про відкладення судового засідання не надходило.

Дослідивши матеріали цивільної справи, суд приходить до такого.

Під час проведення підготовчого засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи та вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження уцивільній справіза позовом ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 ) до ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 , проживає за адресою: АДРЕСА_3 , РНОКПП: НОМЕР_2 ), треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Степногірська селищна рада Василівського району Запорізької області, як орган опіки та піклування (місце знаходження: 71611, Запорізька обл., Василівський р-н., смт. Степногірськ, вул. Шкільна, буд. 24, код ЄДРПОУ: 25483063), районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському району, як орган опіки та піклування (місце знаходження: 69104, м. Запоріжжя, вул. Чумаченка, буд. 32, код ЄДРПОУ: 37573541) про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті у залі судових засідань в приміщенні Комунарського районного суду м. Запоріжжя на 24.05.2024 року о 12 год. 30 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі №332/5978/23 на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за електронною адресою: http://km.zp.court.gov.ua/sud0812/about_the_court/info_sud/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя Р.С. Холод

Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу118663693
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —332/5978/23

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Холод Р. С.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Холод Р. С.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Холод Р. С.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні