Ухвала
від 15.04.2024 по справі 439/545/24
БРОДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 439/545/24

Провадження № 2/439/259/24

УХВАЛА

про витребування доказів

15 квітня 2024 року м. Броди Львівської області

Бродівський районний суд Львівської області

в складі головуючої судді Марків Т.А.,

за участю секретаря судового засідання Микитюк Х.І.,

у відкритому судовому засіданні в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Підкамінської селищної ради Львівської області про визнання права власності,

встановив:

Представником позивача подане до суду клопотання про витребування у приватного нотаріуса Золочівського районного нотаріального округу Львівської області Кривіцької М.А. доказів інформації про заведену 16 липня 2021 року за заявою ОСОБА_1 спадкової справи відносно майна ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 . Спадкове майно складається із права власності на житловий будинок з господарськими і побутовими спорудами.

Як встановлено ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Указані докази мають безпосереднє значення для правильного вирішення справи, можливість їх самостійного подання позивачем, його представником відсутня, це є підставою для задоволення клопотання про витребування доказів.

Керуючись ст.ст.84, 260 ЦПК України,

постановив:

Витребувати у приватного нотаріуса Золочівського районного нотаріального округу Львівської області Кривіцької М.А. інформацію про заведену 16 липня 2021 року за заявою ОСОБА_1 спадкову справу відносно майна ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 . Спадкове майно складається із права власності на житловий будинок з господарськими і побутовими спорудами

Вказані докази надати Бродівському районному суду в строк до 17 травня 2024 року включно.

Зобов`язати приватного нотаріуса Золочівського районного нотаріального округу Львівської області Кривіцьку М.А., в разі неможливості подати зазначені докази взагалі або у встановлений строк, повідомити про це Бродівський районний суд, із зазначенням причин, протягом п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Попередити приватного нотаріуса Золочівського районного нотаріального округу Львівської області Кривіцьку М.А., що за неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів,у тому числі із причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену закону, яка не звільняє їх від подання доказів.

Копію ухвали надіслати учасникам справи та до приватного нотаріуса Золочівського районного нотаріального округу Львівської області Кривіцької М.А.

Ухвала набрала законної сили 15 квітня 2024 року з моменту її підписання суддею, оскарженню не підлягає.

Суддя Т.А. Марків

СудБродівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118666476
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —439/545/24

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Марків Т. А.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Марків Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні