Ухвала
від 24.04.2024 по справі 742/5605/23
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/94/24

Єдиний унікальний № 742/5605/23

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду по суті

24 квітня 2024 року м.Прилуки

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі головуючого судді Циганка М.О., за участю секретаря судового засідання Харченко Л.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , представник позивачів адвокат Ткаченко Наталія Миколаївна до Прилуцької міської ради Чернігівської області, треті особи: ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно,

установив:

Представник позивачів ОСОБА_1 та ОСОБА_2 адвокат Ткаченко Наталія Миколаївна звернулася до суду з позовом до Прилуцької міської ради Чернігівської області, треті особи: ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно.

Позивачі в судове засідання не з`явилися, проте згідно письмової заяви їх представника, заявлені позовні вимоги підтримують, справу просять призначити до судового розгляду.

Відповідач в судове засідання також не з`явився, проте попередньо подав письмову заяву про розгляд справи у відсутність їх представника, позовні вимоги визнають.

Треті особив судовезасідання нез`явилися.

Суд, вчинивши процесуальні дії передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України з метою забезпечення правильного, своєчасного та безперешкодного розгляду справи по суті, вважає, що справа підлягає призначенню до розгляду по суті з наступних підстав.

Під час підготовчого засідання не було встановлено підстав для прийняття ухвал, передбачених п.1,2 ч.2 ст.200 ЦПК України.

На підставі наведеного, оскільки у підготовчому засіданні здійснені всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справу призначенню до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.7 ст.81 ЦПК України, суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумнів у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом.

За такихобставин,з метоювсебічного,повного іоб`єктивного з`ясуванняобставин справи,суд вважаєза необхідневитребувати уКП «Прилуцькеміжміське бюротехнічної інвентаризації» інвентаризаційну справу на житловий будинок АДРЕСА_1 .

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 19, 81, 189, 197-198, 200, 209, 247, 353 ЦПК України, суд,

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , представник позивачів адвокат Ткаченко Наталія Миколаївна до Прилуцької міської ради Чернігівської області, треті особи: ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 01 серпня 2024 року о 11 год. 00 хв. в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62.

З метоювсебічного,повного іоб`єктивного з`ясуванняобставин справивитребувати у КП«Прилуцьке міжміськебюро технічноїінвентаризації» інвентаризаційну справу на житловий будинок АДРЕСА_1 .

В судове засідання викликати учасників справи та вручити їх копію ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Максим ЦИГАНКО

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118667436
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —742/5605/23

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Циганко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні